Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (51)

plakát

Ve službách FBI (2009) (seriál) 

Tak tedy, jakožto Castlem nepolíbená můžu hodnotit zcela nezaujatě. A mně se to líbí... a hodně. Postavy jsou velmi dobře zvolené - Nealovo charizma by mohlo zabíjet, Mozzie je skvělá postava, Pete takový neutrál, ale teda Elizabeth mi je silně nesympatická (nemůžu si pomoct).

plakát

Kůže, kterou nosím (2011) 

Antonio jako sexuálně zvrhlý a neuvěřitelně uhrančivý psychopat? Proč ne že.. Ještě teď to rozdýchávám.

plakát

Single Man (2009) 

Nehorázná pastva pro oči. (Malé upozornění: nikdy, ale nikdy se na to nedívejte s dabingem! Colin zní, jako kdyby mu bylo 70 a to dost kazí celkový dojem. Ještě že to není konverzační záležitost)

plakát

Rebelové (2001) 

Ve škole jsem měli lepší...

plakát

Chaloupka na vršku (2006) (seriál) 

Konečně pěkný večerníček! Nebojí se náboženských motivů a je i výtvarně velmi dobře zpracovaný. Bohužel se bojím, že přesně toto se dnešním dětem odkojených na Gormitech a podobných příšernostech líbit nebude. Škoda...

plakát

Glee Live! 3D (2011) (koncert) 

K pětihvězdičkovému hodnocení tomu chybělo trochu více času s herci. Klidně bych vydržela další půlhoďku a podívala se více do zákulisí, ale myslím že příběhy těch, kterým Glee změnilo život byly také zajímavé a hlavně inspirující! Jinak teda před talentem herců/tanečníků smekám! To co předvedli Harry a Heather bylo... absolutně úžasné. O pěveckých výkonech vůbec nemluvím. I wanna be loser like YOU!

plakát

Tunguzská katastrofa (2008) (TV film) 

Dokument rozhodně zajímavý, ale některé teorie mi přišly přitažené za vlasy. Ke konci jsem čekala, kdy se vytasí s tím, že tam přistáli marťani. A Nikola Tesla, jako superhrdina zachraňující Zemi? No... Ale samozřejmě nic není nemožné. Když už nic, tak jsem si rozšířila obzory.

plakát

Správci osudu (2011) 

Film mě hned od první minuty vtáhl do děje (což se zas, tak často nestává). Pravda, ke konci se to tempo lehce vytratilo a možná bych čekala alespoň menší podraz na šťastného konce chtivého diváka (já jsem jedena z nich). Výsledný dojem 85%. Je to sice na hraně, ale pořád 5*

plakát

Talentovaný pan Ripley (1999) 

Tak naivní, tak stylové, tak precizní, ze začátku neočekávané, místy nechtěně úsměvné a v neposlední řadě také výborně herecky obsazené. O výkonech herců nemluvě. Damonův Ripley je děsivě děsivý a všichni mu to věříme. Má to všechny předpoklady, které by měl mít - pro mě - dobrý film.