Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Atlas mraků (2012) 

75% po prvním shlédnutí, minimálně druhé bude potřeba, aby mě došly všechny (důležité) souvislosti. Člověk se musí dost soustředit, aby mu něco neušlo, což mě sice tak nevadí, ale přece jenom jsem si chvílemi říkal, že je to dost dlouhé, přitom u některých delších filmů si jejich dlouhou stopáž ani neuvědomíte.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Je to asi nejlepší díl z celé trilogie, i přes to, že zde nejsou tak velkolepé scény jako v následujících dílech. Film má perfektní spád, ani chvilku jsem si neoddychnul. Po opakovaných shlednutích musím SP za celou trilogii zařadit mezi mých top 10.

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Tak tenhle film me trochu zklamal.na 4* to sice bohate staci, ale myslim, ze z toho pribehu, prostredi a vubec celeho nametu se dalo udelat vic.Hodne to zachranuje konec, ktery je docela strhujici a hlavne hudba, ta tvori minimalne jednu *. Ale jelikoz jsem soundtrack znal velice dobre uz pred zhlednutim filmu, byl jsem hodne zvedavy jak bude do nej zakomponovany. Bohuzel jsem se zklamal i zde.

plakát

Tenká červená linie (1998) 

vyborny valecny film se spoustou skvelych hercu a nadhernou hudbou, soundtrack vyrazne doporucuju

plakát

Dobytí severního pólu (2006) (divadelní záznam) 

"mám housera"-"zatni zuby a táhni"-"pořád mám ještě toho housera"-"ještě slovo bačkoro a zapíšem tě do deníku".....co dodat jedna z nejlepších(ne-li nejlepší) cimrmanovská hra......vsadím se, že kdyby jste mě v noci budili každou hodinu, pokaždé by se mi vybavila jiná hláška z této hry..."svlékněte doktora Pence"

plakát

Bruno (2009) 

na muj vkus uz to cohen prehnal.proto tak nizke hodnoceni, jinak mu fandim, je to skvely komik a nasmal se u tohoto filmu opravdu dobre, ale na neco se zas nedalo ani divat.a to si myslim ze toho snesu dost.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

"život je moc krátkej na to abyste byl furt naštvanej". V této větě je hodně pravdy a budu si ji ještě dlouho pamatovat. Vynikající film. Norton s Furlongem se překonávají

plakát

Earth (2007) (TV film) 

nádhera, záběry žraloka, který vyskakuje nad hladinu doslava hltajíc tuleně, honička geparda s antilopou nebo přelet nad vodopádem, to mi zůstane ještě dlouho v hlavě.5*