Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Zaslouží si nějaký film 100% hodnocení? Ano. Je to Forrest Gump. 10/10.

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik je skvostným dílem Christophera Nolena. Již od první věty nás film vtáhne do děje plného kouzel a tajemna.A na konci filmu přijde kouzlo největší, takové co nám ukáže, jak kouzelný film sám o sobě je. Skvělé herecké obsazení. 10/10

Vrchní, prchni!

Vrchní, prchni! (1980)

Nejlepší česká komedie všech dob, kterou jen tak nějaký film už asi nepřekoná. Moje hodnocení 10/10

12 opic

12 opic (1995)

Brad Pitt (podle mého) ve své nejlepší roli. Vynikající scifi film s tématem cestování v čase. Ten tvůrci díky skvělému scénáři dovedli k dokonalosti tak, aby jste po posledních pár minutách zůstali sedět v úžasu a o filmu přemýšleli ještě dlouho poté. Vynikající hudba a herecké obsazení. Moje hodnocení 10/10

Pupendo

Pupendo (2003)

Pupendo je pro mě osobně ještě lepší film než Pelíšky. Skvělé herecké výkony, vtipný a zároveň velmi citlivý scénář. Vše proloženo krásnou hudbou. Film naprosto trefený do mého vkusu, který jsem viděl několikrát a pořád dokola mě stejně a stejně baví. Moje hodnocení 10/10.

Matrix

Matrix (1999)

Scéna, kdy Neo leží na zemi a posléze vstane jako vyvolený a bojuje s agenty, je podle mého nejlepší scénou ve filmu vůbec. Matrix znamenal ve své době naprosto revoluční snímek, který je i v dnešní době nadčasový. Jeden z nejlepších filmů všech dob. Moje hodnocení 10/10.

Kontakt

Kontakt (1997)

Jodie Foster ve své, podle mého nejlepší roli. Vynikající scifi drama s naprosto geniálním scénářem, který poskytuje jedno překvapení za druhým a celý děj je velmi spádový a svižný. Robert Zemeckis je přesně tím režisérem, na tyto typy filmů. Moje hodnocení 10/10.

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997)

Tento film není jen sledem epizod pana Beana, ale také velmi vtipně paroduje pohled američanů na kulturu celkově. Dvojice Atkinson, MacNicol na mě působí, jako kdyby tyhle dva spolu hráli půl života, jsou neuvěřitelně sehraní a srší vtipem. Kvalitní jsou ale i ostatní herci. Vynikající zábava, která snad nikdy neomrzí. Podle mě jedna z nejlepších komedií vůbec. Hodnocení 10/10.