Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (149)

plakát

Slečna od vody (1959) 

Víte co se mi na tom líbilo? No ten pohled do historie dětství mých rodičů, bez moderních technologií, množství aut a spěchu. Nezaznamenat ani jednu vulgaritu (ženský pohl. orgán např.), byl pro mě balzám. A že to byla agitace? Agitace na slušné chování a dobrý charakter mi fakt nevadí. Komunista jsem nebyl a nejsem. Hezký den.

plakát

Big Brother (2023) (pořad) odpad!

Pevně doufám, že toto není zrcadlem naší současné společnosti. A lituji TV firmu, moderátory a spol. kteří tohle vysílají a řídí, jak hluboce musí klesnout pro peníze.

plakát

Odloučení - Série 1 (2022) (série) 

Nemohl jsem se od toho odtrhnout. Tak novátorské to pro mě bylo. A to jsem si myslel, že mě už málo co může mile překvapit. Nedočkavě vyhlížím druhou řadu.

plakát

Večerní slunce (2009) 

Všelijaké nesmyslné filmy dostávají plný počet hvězd. Nechápu to. Tento je na pět hvězd.

plakát

Johnny zapíná rádio (1995) 

Příjemné béčkové podíváníčko v dobrém slova smyslu . Výborná hudba provází film a skvělé záběry kamery, téměř retro atmosféra. Díky tomuto filmu jsem nalezl nové hudební skvosty. Scénář je úsměvný, myslím, že to byl záměr.

plakát

Pouť (2010) 

Perfektní, klidné, dojemné, kultivované, slušné, naučné, tradiční hodnoty, bez plnění povinných sodomických a jiných kvót- takový malý filmový zázrak v dnešní době, no ne? Někdo ( i já ) může namítnout, že je to moc světské, ale tak běžte na Camino a přestanete si to idealizovat, že tam je většina věřících....