Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (42)

plakát

Mrtví jako já (2003) (seriál) 

Neočekával jsem, že to bude takhle dobré. Od takového tématu jsem moc neočekával, ale právě naopak mě to docela mile překvapilo a hodně se při tomto seriálu člověk zasměje.

plakát

Myšlenky zločince (2005) (seriál) 

Klasika. Seriál - dlouhotrvající. Kolísavá úroveň jednotlivých epizod, časem opakující se zápletky. Postupné herecké změny v hlavních rolích taky ne každého nadchoun a s odchodem Jasona Gideona úroveň prostě klesla a nevynahradí to ani úžasná Penelopa Garciová. ;)

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

Ale ano, já takové typy sci-fi mám prostě rád, tím bude moje hodnocení možná trochu ovlivněné, ale mě se to opravdu líbí. Jenom to možná chce vydržet pár dílů a nezavrhnout to hned po prvních pár dílech.

plakát

Rychlá rota (1989) (seriál) 

Výborná zábava a ne jen pro děti. Těžko napsat něco, když Rychlou rotu znají asi všichni :)

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Geniální suchý britský humor :) Stoprocentně stojí za shlédnutí. Některé scény si člověk zapamatuje opravdu na hodně dlouho.

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

Super seriál, dobré "pokračování" po vzoru SG-1. Sice se mě zdálo, že závěr byl trochu rychlý, klidně by to sneslo delší několikadílné (nedá mě to nenapsat - epičtější) zakončení. :) Ale i tak hodně povedné a pro fanouška SG příjemné rozšíření.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Pro fanouška SG není jiné možnosti než mít tento seriál rád. Škoda jenom pomalého rozjezdu (první série), kvůli které byl seriál zastaven po druhé sérii, která už ale nabrala hodně solidních obrátek a nebyla nouze a zajímavé epizody. Bohužel to nevypadá, že by se mělo natáčení obnovit a je to opravdu škoda, potenciál tento seriál měl.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Nejlepší divadelní představení, které jsem kdy viděl. Od začátku do konce se člověk popadá za břicho. Opravdu vynikající Miroslav Donutil je v této roli nezapomenutelný.

plakát

Experiment (2001) 

Já si nemůžu pomoci, ale me tento thriller dostal. Četl jsem hodně článků o "Stanfordském vězeňském experimentu" a když jsem si přečetl, že tento film kopíruje to, co se opravdu stalo, tak jsem se na to musel kouknout a nesmírně mě to překvapilo. Je až neuvěřitelné, co dokážou určité podmínky udělat s lidským vědomím a svědomím, ale opět a zase se nám vybízí otázka.... Je-li člově takhle ovlivnitelný danými okolnostmi, může být za některé své činy viněn? Totiž tímhle precedentem se už u soudu hájilo mnoho zločinců a s různými verdikty. Koukněte se, zamyslete se a udělejte si vlastní názor o tom, čeho jste schopni vy v podmínkách, které můžou nastat... ale dokud nenastanou tak se to nikdy asi nedozvíte, že?

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) 

Takřka stejné jako jednička :) čehož si všimne každý .... jediné co mě nadchlo či překvapilo byla scéna kdy zničeho nic se v jednom momentě otevřeli všechny dveře, dvříka, zásuvky - v kuchyni, to jsem se opravdu vylekal :)