Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (33)

plakát

Hacker (2015) 

Skoro nedokoukatelne. hackovani typu "browser.exe", nelogicnost deje, uf.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Proc na to porad jeste koukam a dostal jsem se do 3. serie? :-) Dobry serial na mod "vypni mozek a koukej", ale obcas jsou ty nelogicnosti a prehravani uz fakt extra moc.

plakát

Interview (2014) 

Neslo dokoukat, jedna hvezdicka za nejlepsi PR, jake kdy jaky film mel.

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Twin Peaks ma svoje momenty a urcite i obrovskou atmosferu. Ale asi je to na me moc intelektualni. O cem ze to vlastne bylo?

plakát

Transcendence (2014) 

4*, ale o chlup. Ten konec tomu hodne ubral.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Po prvnim zoufalem dile Hobita jsem asi prestal cokoliv dalsiho cekat. Asi proto se mi druhy dil prekvapive libil.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Nejdřív jsem přemýšlel mezi odpadem a 1*, nakonec kvůli pár scénám, kdy jsem se alspoň usmál, jsem šel pro 1*. Změnu na 2* způsobila poslední scéna po titulcích. Naprosto předvídalný a bizarní scénář, Alan trapnost jako vždy, tenhle film mi radost fakt nepřinesl :)

plakát

Kick-Ass 2 (2013) odpad!

Nerad dávám odpad, ale když u filmu za bílého dne usnu od totální nudy, tak to asi jinak nejde. Při komedii se chci pobavit, tady můj jediný pocit byla iritace z přesycování komunikace twitterem a facebookem. Tím se režisér snažil přiblížit cílovce?

plakát

Rodina Sopránů (1999) (seriál) 

Tohle rozhodně není seriál, kde bych šel po první serii do kolen a "učůrával" na tom, jak je to boží. Ale někde mezi druhou a třetí si člověk uvědomí tu komplexnost seriálu, postav a vůbec celého scénáře. To pomalé tempo je jednou z nejsilnějších zbraní. Kde jinde vidíte tolik scén, které seriál nikam neposouvají, slouží jen pro ilustraci dalšího pohledu na vztahy nebo samotné postavy. Perfektní, TOP5 seriál z mého pohledu. edit: po dokoukani se dostal jasne do TOP2 spolu s The Wire.