Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Deníček (11)

A zase komparz

TBH (To Be Honest), seriál České Televize Brno - cestující v tramvaji. A jako klapka Nikča :-D

Komparzy nechtěné a náhodné....

Když se to vezme kolem a kolem, vlastně "hraju" i v https://www.csfd.cz/film/285881-ceskoslovenska-spartakiada-1980/komentare/ jak učňovská mládež :-D A pak taky v https://www.csfd.cz/film/8552-prazakum-tem-je-hej/komentare/ , což se částečně natáčelo v brněnské hale Rondo (16.11.1989), jsem tam v publiku. Ale to mě Pražský Výběr na*ral, protože kvůli natáčení tohohle filmu hráli z playbacku :-/ Koupil jsem si lístek na normální koncert.

Komparz

Hlava medúzy - bohužel mě nakonec nepoužili

Ochránce, 5. díl (Lukáš Vaculík, seriál ČT) - cestující v tramvaji

Zátopek

Dotočeno. Po karlovarském festivalu bude v kinech uveden 13.8.2020 - no, nebude, byl ten coronadebil. Až příští rok.

Zátopek

Další komparz

Krátký film Comming Back by David Tilšer , režie Ivo Consi , hraju "vidláka", "rednecka" - Steva.

Další komparz

Superstar 2019

Wow... tak jsem v Superstar 2019 - 2020 postoupil do druhého kola s písní The Great Pretender (Freddie Mercury resp. The Platters). 20.10.2019 jedu do Prahy. No a nepostoupil...

Komparz

Tak abych se na filmy jenom nekoukal, párkrát jsem si to před kamerou taky zkusil. Napíšu si sem komparzy, abych nezapomněl v čem jsem zatím "hrál" :-D

1) https://www.csfd.cz/film/616980-veteran/ (divák v divadle, návštěvník vernisáže)

2) https://www.csfd.cz/film/425895-modelar/ (účastník předvolebního mítingu, posluchač na právech)

3) https://www.csfd.cz/film/800408-marie-terezie-ii/komentare/ - mučím vězně v mučírně! (Brno, Špilberk, ve filmu je to ale Prešporok (Bratislava) , viz foto)

4) Soud nad českou cestou - fiktivní soud nad výsledky Sametové revoluce, soudce Alois Švehlík nejst. Divák v soudní síni, náhradník za porotce. Předpokládám že to bude v TV cca 16.11.2019 k 30. výročí. Režie Robert Sedláček (byl jsem vidět akorát trochu zezadu...)

5) https://www.csfd.cz/film/377596-zatopek/prehled/ celkem 7 natáčecích dnů - Novinář fotograf, divák Berlín; novinář fotograf, divák Londýn; novinář fotograf, divák, rozhlasový komentátor Helsinki; fotograf Ostrava (všechno se natáčelo na částečně opraveném stadiónu Za Lužánkami v Brně).

A zpíval + mluvil jsem v jedné reklamě pro interní použití...

Komparz