Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (67)

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Fakt jsem si přál aby se mi to líbilo. Svět který stvořilo Nintendo a hry s Mariem miluju, film je doslova nabitý odkazy na toto herní universum. Jenže jsem se nudil. Bohužel je vidět že film cílí na dětské publikum, děj je prostý a kromě spousty barevné akce bohužel nemá co nabídnout.

plakát

Monty Python: Copak je to za Mesiáše... (2010) (divadelní záznam) 

Záznam tohoto neskutečného představení si pouštím vždy když potřebuji zvednout náladu. A kdybych se mohl někdy vrátit do minulosti, tak bych tam chtěl být naživo.

plakát

Pixely (2015) 

Komedie kde se nezasmějete a nejlepší jsou na ní závěrečné titulky.

plakát

Sbírka vůní (2013) 

Pěkně vystavěný příběh nabízející depresivní, ale přesto poutavý náhled do života obyčejný chudých lidí v zemi východní Evropy jenž by mnozí hledali na mapě s obtížemi. Příběh je nepatrnými náznaky posouván až finálnímu rozuzlení, které nám odhalí víc než jen původ oné sbírky vůní.

plakát

Kanec kastrát (2014) 

Odvážný námět a povedené audiovizuální provedení, které však trochu shazuje záměrně šokující pointa.

plakát

Déšť (2014) 

Zábavná alegorie , která krátká stopáž svědčí.

plakát

Sedm hladových (1988) 

Sice jde o komedii, ale ač námět stojí na tlouštících tak tématem jde spíše o klasickou sondu do chování člověka v mezních situacích, kde se charakter lidí projeví. Bohužel jako celek je film značně nevyrovnaný. Nad průměr tak film pozvedá především herecký projev pana Bubeníka a hudba Michala Pavlíčka.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Což o to, pohádka je to vizuálně krásná, Angelina si svoji roli patřičně užívá. Bohužel jako celek je to trochu nudné. Škoda, mít tohle celkem zajímavé převyprávění notoricky známého příběhu v rukách někdo schopnější, který by si lépe ohlídal scénář, mohl vzniknout film, na který po zhlédnutí hned nezapomenete.

plakát

Škoda lásky (2013) (seriál) 

1. Škoda lásky: Ta jedna hvězdička je za Petra Píšu a Zoru Valchařovou-Poulovou jakožto neokoukané a zajímavé herecké tváře. Bohužel po celý film jsem se v duchu za tvůrce styděl a skoro jsem nevěřil že je pod tím podepsán Hřebejk a spol. Těch 60min trapného přehrávaní a nesmyslného děje bylo k neukoukání. Po shlédnutí nových dílů hodnocení zvyšuju na tři. Celá série je hodně nevyrovnaná, ale bylo by škoda ji odepsat kvůli několika dílům.