Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy viděla. Vykoupení z věznice Shawshank je dojemný příběh o síle přátelství a naději. Tento film nám ukázal, že Stephen King je mistrem hrůzy, ale i prózy, která otřásá duše. Tim Robbins hraje Andyho Duffersna, který je neprávem uvězněm za vraždu své manželky. Příběh se soustředí na vztah Andyho s ,, Redem ´´ (Morgan Freeman). Celý film (od začátku až do konce) je středem naděje , rozsudku a vykoupení. Obsazení je perfektní. Vysoce doporučuji tento film pro každého diváka. Prostě klasika!

Mikulášovy patálie

Mikulášovy patálie (2009)

Francouzi zase nezklamaly. Takhle jsem se dlouho nezasmála. Tenhle film se prostě nikdy neomrzí nebo aspoň ne u mě. Skvělý herecký výkony, scény a postavy - hlavně Vendelín :)

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Co k tomu dodat, aby se člověk pořád dokola neopakoval?......Prostě čisté, umělecké dílo. Steven odvedl výbornou práci. Téma, postavy, emoce byly tak pevné. Herecké obsazení skvělé. Liam Neeson (Oscar Schindler), Ben Kingsley (Itzhak Stern) a Ralph Fiennes (Armon Goeth) udělali své postavy reálné a neuvěřitelné. Pokud chce-š/te vidět jeden z ,,největších´´ filmů v historii, pak se tedy podívej-te na Schindlerův seznam. Doporučuji.....