Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (118)

plakát

Slovo pacana (2023) (seriál) 

Nejsem si jisty, jestli jsem chtel dostat takovy PTSD ale urcity momenty, stripky, hlasky, prezdivky, pravidla a atmosfera+prostredi, ve kterym jsem tak trochu vyrustal (I kdyz ne zdaleka tak brutalnim) hituji slusne. Ustredni song totalni bomba.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Bozi, musim zahrat F3 a New Vegas asi... Muzu chapat 3 postavy jako jakysi 3 playstyly typickych hracu? Libi se mini plottwisty, neorthodoxni reakce, krvavost i humor, tempo, stylizaci, atmosferu, lore. Lehke a hrave. Libi se mi, ze ze me serial nedela blbce a nemusi mit vsechno skrz nejakou B postavu neco vysvetlovat. A vyjimecne je to serial bez FILLERu. Parada!

plakát

Peníze těch tupců (2023) 

horkosladky feelsgood dokument s vybornym castem! Kratky, uderny a zabavny!

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Please stand by! Ja snad dnes zastreamuju Fallouta jak me to naladilo. +Atmosfera nasili se spetkou humoru a odlehceni +Stylizace +Pritroubly-naivni vyraz hlavni hrdinky +Jako vzdy fantasticky Goggings! Bezstarostna, stylova, hrava a zabavna popcornovka. Snad to nepokazi!

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

V druhe pulce ztratilo tempo i styl :(

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Surovy RAW steak, polity filozofickými Sheridanovymi hlaskami. ANO, SEFE!

plakát

Wonka (2023) 

Trailer vyzobal nejlepsi zabery, songy slabsi, kamera se moc nesnazila. Nevyuzity potencial Umpa Lumpy (zaslouzil by si tak 5x vetsi stopaz) a Rowana. Mistama fakt dost cringe a hloupe i na deti.

plakát

Finestkind (2023) 

Chlapsko-bratrsky balzam na dusi, ktery jsem po nekonecnych woke srackach potreboval.