Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Pořady (10)

Miloslav Šimek & Petr Nárožný & Luděk Sobota: Nejslavnější scénky

Miloslav Šimek & Petr Nárožný & Luděk Sobota: Nejslavnější scénky (1973)

Nezapomenutelná scénka Nad dopisy diváků s vedoucím oddělení televizních přestávek. Speciální ztvárnění Lucerny. Kurz první pomoci a další vynikající scénky trojice výborných komiků. Kurz první pomoci si pamatuji i v novější verzi s Jiřím Krampolem namísto Petra Nárožného. Jestliže chcete vědět něco o elektřině, musíte si pořídit toto DVD a až ho budete sledovat, bude někdo třít ebonitovou tyč liščím ohonem.

Komik a jeho svět

Komik a jeho svět (1979)

Nedělní dopoledne, Milan Neděla a moje dětství. Spousta skvělých grotesek, které už jsem nikdy neviděl.

Magion

Magion (1984)

Příjemná odpoledne v 80 letech. Nevím proč, ale s tímto pořadem mám prostě nerozlučně spjatý seriál DĚTI Z KOUŘOVÉ HORY a úvodní znělka Magionu byla můj hit.

Silvestry Vladimíra Menšíka

Silvestry Vladimíra Menšíka (1993)

Vynikající lidový vypravěč a jeho nezapomenutelné scénky. Pamatuji si doma ty ohrané magnetofonové kazety, myslím že od Supraphonu.

Videostop

Videostop (1985)

Můj velmi oblíbený pořad z prostředí filmu. Bavilo mě soutěžit společně s hosty ve studiu a tenkrát jsem si to užíval a vstřebával nové a nové informace o filmu.

Pohádkové dívánky

Pohádkové dívánky (1953)

Pohádkový svět "naservírovaný" Štěpánkou Haničincovou a čertíkem Bertíkem je velká nostalgie.

Studio Kamarád

Studio Kamarád (1980)

Pionýrská vlaštovka mě v sobotu moc nebrala, ale nedělní ráno, Jů, Hele, Muf a další, na ty jsem se těšil. Prošpikováno pohádkami a dětskými seriály a bylo o zábavu postaráno. V osmdesátých letech velice populární dětský pořad.

Hitšaráda

Hitšaráda (1978)

Vtipní moderátoři Karel Šíp a Jaroslav Uhlíř nás provázeli hitparádopu českých písní na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století. Hlasování poštou, bylo tenkrát jediné možné řešení, stejně jako u jiných pořadů či soutěží (Zlatý slavík apod.). Pořadí hitparád bylo ovlivněno dobou a trendem, takže si pamatuji mimo jiné na předních místech tyto interprety : Peter Nagy, Elán, Michal David, Dalibor Janda a další. Scénky z tohoto pořadu vyšly i na gramofonové desce a v té době Šíp a Uhlíř "frčeli".

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Celkem povedená soutěž, které pomohlo prostředí ostrovní pevnosti. Hledání indicií k nalezení správného slova a družstvo které mělo štěstí mohlo "nahrabat" co nejvíce zlatých mincí. Soutěž s adrenalinovými i vědomostními úkoly. Bylo to zajímavější a méně nechutné než-li FAKTOR STRACHU.