Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (108)

plakát

Emma. (2020) 

Emma z r. 1996 s G. Paltrow je jeden z mých oblíbených filmů a tak jsem se moc těšila na nové zpracování. Nemůžu jinak, než srovnat obě verze, kdy pro mě je jednoznačným vítězem film původní. Emma je v podání GP mnohem půvabnější a sympatičtější a vůbec se celkově nedá srovnat cast, který o tolik předčí starší z filmů. Nové zpracování je sice mnohem víc oku lahodící co do kostýmů a aranží, ale přesto pro mě zůstává starší Emma o několik levelů výše.

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Wauuu! Tak to byla pecka!!! Přelomový vizualni styl?! říkala jsem si. To zase bude nekoukatelné. Ale chvílemi jsem nezavřela pusu údivem. Úžasná podívaná plná "cool" nápadů, vtipných hlášek, akce a napínavého děje. Bravo!!!!

plakát

Inferno (2016) 

Pokud jste četli knihu, tak budete zklamaní. Pokud ne, moc od filmu nečekejte a budete spokojeni. Pokud jste viděli film a uvažujete o knize, tak vřele doporučuji. Jednak děj je trochu jiný, skončí jinak, než film a pak pochopíte spoustu věcí, které ve filmu zanikly. Speciálně postava doktorky se podle mě ve filmu vůbec nepovedla, ale v knize je úžasně vymyšlená.

plakát

Děda je lotr (2016) odpad!

Nic tak debilního jsem už dlouho neviděla

plakát

Whitney (2015) (TV film) 

Čekala jsem lepší film, to bez pochyb, ale dávám 3 hlavně za "Jáju", jak ji říkám. Z malé holčičky v amerických modelkach se stala obstojná herečka. Chvilemi mi připadalo, že se dívám na skutečnou Whitney.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Celý film mi lezl neuvěřitelně na nervy, než jsem si uvědomila, že to mi lezl i Trainspoting , ktery miluju a je to samozřejmě tématem. Hádci mají lvy zaslouženě, herecky to byla bomba. Ale už mě nikdy nikdo a nic nedonutí podívat se na film znovu. Prostě nemusím ve volném čase koukat na realitu zkurvenyho sveta, když tu člověk nedobrovolně prožívá pořád. To je můj osobní problém a s filmem nemá nic společného. Realitu vylíčil tak pravdivě, až mi je z toho špatně. Já jsem spíš na přikrášlený dílka.

plakát

Králova zahradnice (2014) 

Hooodně naivní, taková pohádka, což je přesně to, co se mi líbí. Na Kate se můžu dívat pořád, je úžasná, o Alanovi nemluvě. Řekla bych takový denní film pro všechny romantické duše

plakát

Reportér (2012) 

Odpornější film už jsem dlouho neviděla! Děj bez ladu a skladu a nepomohl mu ani půltucet dobrých herců. Nezbývá, než doufat, že už se nikdy víc nestřetneme.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Nadšení se nekonalo, podle mě docela nuda, rozjezd až od 6. dílu, což je při celkovém počtu osmi dílů celkem pozdě že? Zajímavé momenty tam byly, ale celkově průměr

plakát

Tři bratři (2014) 

Milá, chytrá a navíc efektově skvěle a vtipně udělaná pohádka...a je klasická a hlavně česká. Trojice SUS prostě nikdy nezklame <3