ked sa postavia pred kameru a hned je super film.
Potesili ma iba Eric Roberts a Dolph Lundgren.
viac vtipnych dialogov, bolo to moc vazne, ale inac odporucam.
No tento film bol lepsi ako Rodriguezova Planeta Teror. Kurt Rusell bol perfektny :) Len dost mi vadili tie rozhovory dievcat, bolo to dost zdlhave, strasne dlho som cakal ked sa konecne nieco zacalo diat.
Jeffa Faheya. Hlavne postavy Rose McGowan a Freddy Rodriguez boli onicom.
Docela dobry thriller, nasli sa tu velmi dobre fungujuce lekacky, a Anthony tu podal velmi dobry vykon. Zaujimave bolo ze niektore sceny, ktore som videl v traileroch, nakoniec vo filme neboli. Skoda ze viac nevyuzili Rutgera Hauera a Ciarana Hindsa, hraju iba male camea.
stacilo na znechutenie vecera - je to hnusny odpad.
trochu skratia, a vylepsia koniec, ale inac v pohode.
k odpadu. Skoda casu.
filmu. Druha vaznica je o trosku lepsia, ale na viac ako na odpad nema.
Tucker & Dale vs. Zlo (2010)
Super komedia. Mame tu particku sebevrazednych studentov :))))))
Expendables: Postradatelní (2010)
odpad!Strasna sracka, neviem ako to moze mat 76 %. Stallone si myslel ze ked zoberie vela znamych hercov tak staci ked sa postavia pred kameru a hned je super film. Stallone by si uz mal uvedomit svoj vek, uz to vyzera dost smiesne. Rourke si robi asi prdel zo svojim vykonom. Potesili ma iba Eric Roberts a Dolph Lundgren.
Somrák s brokárnou (2011)
Skvely herecky vykon Rutgera. Brutalita na kazdom rohu a zaujimave nechutnosti. Filmu by pomohlo keby tam bolo viac vtipnych dialogov, bolo to moc vazne, ale inac odporucam.
Grindhouse: Auto zabiják (2007)
Grindhouse: Planeta Teror (2007)
No cakal som viac, malo to dobre komicke sceny, ale inac som sa cely film docela nudil. Najviac ma potesila ucast Jeffa Faheya. Hlavne postavy Rose McGowan a Freddy Rodriguez boli onicom. Dufam ze moj najocakavanejsi film roku 2011 - Hobo with a shotgun - bude ovela lepsi.
Obřad (2011)
Černý úsvit (video film) (2005)
odpad!Kedze isty cas nema doma inu televiziu ako Markiza, bol som prinuteny pozriet si tento skvost zo Seagalom. Kazdy piatok tato debilna televizia dava filmy zo Seagalom - asi bol vypredaj vsetkych jeho sraciek za par supiek, tak to teraz vkuse davaju. Film som dokazal sledovat asi 5 minut, potom som radsej isiel montovat nabytok a uz som iba pocuval - a aj to mi stacilo na znechutenie vecera - je to hnusny odpad.
Fridrich Barbarossa (2009)
Barbarossa je zaujimavy historicky film. Rutger sa perfektne hodi na tuto ulohu cisara Barbarossu. Na to ze to je taliansky film, tak je podla mna na dost vysokej urovni, sice pomohlo by mu keby ze ho trochu skratia, a vylepsia koniec, ale inac v pohode.
Hobo with a Shotgun (2007)
Tesim sa :) Rutgerov Hobo bude super. www.hobowithashotgun.com
Apocalypto (2006)
Mel Gibson je velmi dobry reziser. Dobry film je slabe slovo.
Jezero smrti (2008)
Pekne nechutny film :) Taky zaver som teda necakal. Super.
Řek Zorba (1964)
Krasny film !!! Anthony Quinn je perfektny grek - podal super vykon.
Deník mrtvých (2007)
odpad!co vam jebe 64 percent ? kurva vacsiu picovinu som este nevidel.
Velký blázinec v malém hotelu (1999)
Svieckou priamo do oka :))) - najlepsia scena filmu.
Nemesis 4: Zjevení (1995)
odpad!ale aspon Albert Pyun ma rad Bratislavu. :)
Parfém: Příběh vraha (2006)
no tak toto bolo docela nudne, ani trochu strasidelne, len prostredie natacania bolo dobre. Dost mi vadil predstavitel hlavnej ulohy - strasne nesympaticky. A ten koniec to bolo uplne na hovno, cely film tym smeruje k odpadu. Skoda casu.
Královská garda (2000)
odpad!Ked uz nemali peniaze ani na pozicanie konov, aby tam v tom lese nemuseli behat ja sialeny, tak naco potom tocia historicky film. Na tomto sa nedalo ani zasmiat. Kam az si klesol Roberts. Rozpocet: 10.000 USD Trzby: 2 USD - Eric Roberts si kupil 1 dvd-cko v kartonovom obale.
Turbulence 2: Strach z létání (2000)
odpad!moja oblubena odpadova seria Turbelence. Mohli by natocit aj stvrty diel.
Ledová planeta (2004)
odpad!Toto velkolepe sci-fi muselo mat velky rozpocet. Vynikajuci odpad.
Maska Junior (2005)
odpad!To si snad robili srandu s divakou ?
Maximální turbulence (1998)
odpad!Joe Mantegna ma asi velku zalubu v debilnych filmoch z lietadla.
Panika ve vzduchu (2001)
odpad!Takto to dopadne ked sa filmu chyti Bob Misiorowski.
Elita armády (2006)
odpad!Jean Claude toto nebolo dobre. Zlepsi sa.
Highlander 2 - Síla kouzla (1991)
odpad!Nemam slov.
Nirvana (1997)
odpad!haha - ze lepsie ako Matrix ? Niekdo asi vela hulil.
Věznice Fortress 2: Návrat na pevnost (1999)
odpad!uz prvy diel bol hrozny, takze nechapem ako mohli natocit pokracovanie c-koveho neuspesneho filmu. Druha vaznica je o trosku lepsia, ale na viac ako na odpad nema.
Král Galů (2001)
odpad!Christopher Lambert vyzera s tymi fuzmi ako blbecek.
Podlé zbraně (1997)
odpad!Nudny odpad. A ani Lambert to nezachranil.
Bestie (1998)
odpad!Chudak Charlie, asi nevedl kto je Pyun.
Adrenalin: Předběhni smrt (1996)
odpad!Bratislavsky akcny scifi film, v ktorom herci pobehuju a vy po cely cas neviete o com tento film je. Albert Pyun by nemal nic tocit. Ako som uz niekde pisal, neviem ako sa mu dari presviedcat hercov aby hrali v jeho srackach. Urcite necitaju scenar, iba prijmu ulohu za dobry honorar.