Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Jupiter vychází (2015) odpad!

Poprvé se mi stalo, že jsem z kina chtěla odejít už v půlce filmu...

plakát

Juno (2007) 

If you're still in i'm still in. Skvělý herecký výkon Ellen Page. Love it.

plakát

Rivalové (2013) 

Škoda, že se v tomhle prostředí vůbec neorientuju, neznám žádnou historii tohoto sportu a nic. Tak jsem si celou dobu myslela, že Thor umře. Skvělej film, držel mě napjatou od začátku.

plakát

Rebelka (2012) 

Medvědi v lese a ve tmě. Nejhorší noční můra. Ale film je to krásnej, i když jsem se u toho bála.

plakát

Našrot (2013) 

Zápletka žádná, závěr jednoznačnej, bez vtipu, naprostá ztráta času. Jediný co se mi líbilo, tak jak se začnou borci cucat. Kde to nabralo 58% a jak tomu může dát někdo 5 hvězd? Ježiši...

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Docela by mě zajímalo, kdo se nad tím filmem vůbec zasmál nebo to vydržel až do konce. Skrytý heterosexuál Troška by měl pokračovat ve slintání po Kuklové a přestat točit takový srance.

plakát

Temné stíny (2012) 

Burton je zárukou skvělého filmu. Myslím, že se mu to povedlo i teď brilantně. Fakt nechápu to relativně nízký hodnocení. Lidi jsou znudění už vším a nemají smysl pro humor. Ano uznávám, ten konec je fakt až moc, ale panebože, je to Tim Burton!!! Hraje tam Johnny Depp a Helena Bonham Carter.. A to mně to ke štěstí naprosto stačí..!

plakát

Paralelní světy (2012) 

Celkově se mi film líbil, až na pár nepřesností jako když celou dobu to tu ženskou táhne nahoru ale když ji vezme na ramena tak se jí nepohne ani vlásek přitom v jiných záběrech týpkovi jede kravata nahoru atd. Zvláštní..

plakát

Xena (1995) (seriál) 

Ještě že má tak dobrý kozy, jinak by se na to moc nedalo dívat.