Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 651)

plakát

Absolutní moc (1997) 

Tak tohle Clintovi moc nevyšlo. Je to docela smutné, když člověk vidí, jak je kolikrát vyloženě směšný, aniž by to měl v úmyslu.

plakát

Absolvent (1967) 

Takový debut může Hoffmanovi kdekdo závidět. Zvládl tuto roli s bravurou ostříleného mazáka. Anne Bancroft mu byla dobrou protihráčkou.

plakát

Absurdistán (2006) 

Kdyby byl Absurdistán absurdní, tak by to šlo, ale ono to bylo stupidní a na to fakt není moje nervová soustava dělaná.

plakát

...a bude hůř (2007) 

Chtěli si prostě žít po svém a to se soudruhům nelíbilo. Ten film rozhodně stojí za zhlédnutí, i když ne každý se s hlavními protagonisty ztotožní, včetně mě.

plakát

...a Bůh stvořil ženu (1956) 

No, v podstatě jde o to, že tady Bridgitte hlavně kroutí zadkem a vypíná hruď, což mnohdy působí až trapně. Ale celkově se to dá zkouknout, aniž by člověk nějak trpěl.

plakát

A co dále, Baltazare (1966) 

Přišlo mi to takové docela vykonstruované, jako že nám Bresson chce něco sdělit, ale nějak se mu to moc nedaří. Tedy alespoň v mém případě, protože mě film nechal celkem chladným.

plakát

Adaptace (2002) 

Vskutku originální film. Něco takového se může zrodit pouze v hlavě "magora", jakým nejspíš Charles Kaufman je. Moc dobré.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Nemohu si pomoct, ale v tomhle filmu mě zaujalo snad jen pár vtípků pánů Dočolomanského a Hrušínského. Nic víc.

plakát

Admirál (2008) 

Ach jo, proč jen se tolik zaměřili na tu romantickou část příběhu?! Vždyť tu měli Kolčaka jako admirála a pak velitele bojujícího proti bolševikům, což je materiál na parádní film. Jenže oni to zprzní romantikou a ještě k tomu blbě podanou. Techicky velmi dobré, zejména kamera je parádní, ale chtělo to zůstat v žánru válečného a historického filmu.

plakát

Advokátka Věra (1937) 

Tohle se Martinu Fričovi moc nepovedlo, i když měl k dispozici velmi dobré herce. Holt není každý den posvícení.