Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (246)

plakát

Válka policajtů (2024) 

Tak teď se Slováci díky Ficovi mohou těšit,  že 20.léta budou zase jako v tomto filmu.  Za mě skvělý film, kdyby tak bylo více takových kriminálek místo pitomých krimi seriálů.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Spousta peněz,  výborní herci a výsledek sračka.  A můj nekorektní postřeh - až  si budu chtít prohlížet tlustý zadek nějaké ženy ze všech stran, rozhodně nepůjdu do kina. Chudák Rockwell, předstírat vášeň a ba co víc nosit tuto dámu, muselo být fakt výživné.

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Za mě nejslabší díl celé knižní série. Už zfilmování jedničky mě navíc dvakrát nenadchlo. Hodně to souvisí s nenaplněním představ o postavách na základě knihy. Nesedí mi výrazně představitelky aristokratky a Denisky.  Není to ani o výkonech, ale tím, že postavy představují v úplně jiné poloze než kniha. Na aristokratku by mi asi daleko víc seděla paní Khek Kubařová, která naprosto geniálně namluvila audioknihy o aristokratce.  Je asi na roli už přece jen starší, ale typově sedí víc.

plakát

Jak přežít svého muže (2023) 

Zajímavé - autorka předlohy a herečka hlavní role a scénárista a režisér dali dohromady do kin příběh svého seznámení. No úžasné...akorát z toho vylezla zase další česká "komedie" o tom, jak  u nás ženy mají problém najít pana Báječného. Pozitiva- paní Bernášková je krásná. Negativa - v komedii je vtipných momentů, že by na ně stačily prsty jedné ruky. Scénárista ale opravdu neumí režírovat, i herci, které znám jako docela slušné , zde podávají ty nejhorší výkony. Paní Bernášková bohužel evidentně neumí moc hrát, takže jí nejde věřit nejen ten orgasmus. Jistě se to nějak zaplatí, jen nevím, že to zúčastněným stojí za tu ostudu. Nevím, na jakém byly firmu autorky vysokých hodnocení, ale zřejmě také těžce hledají pana Báječného.

plakát

Můžem i s mužem (2023) 

Nic proti paní Munzarové, ale není ani Bunuel ani Fellini, tudy cesta opravdu nevede. Nevím, jestli si osamělé ženy uvědomují, jakou jim taková dílka dělají medvědí službu. Prakticky všichni osamělí muži, co byli mezi 250 000 diváky, kteří prý viděli tuto hru a i ti, kteří budou mezi tak 10.000, co uvidí tento film, se zcela zákonitě rozhodli, že než aby vyfasovali nějakou z těchto hrdinek, to raději zůstanou navždy sami. Ještěže jsem zadaný a partnerka je těmto hysterkám zcela nepodobná. Ach jo, zcela ve stopách A pak přišla láska.... Dámy,  vy které partnera na tento film zavlečete, už přemýšlejte, jak mu to vynahradit. Milosrdné 2 hvězdičky dávám za svůj několikerý smích, i když mám pocit,  že byl jinde, než autorky zamýšlely.

plakát

Creed III (2023) 

Velmi předvídatelné. A tím dosti nudné.

plakát

Děti Nagana (2023) 

Film pro teenagery jak má být. Idealistický, odsýpá, slušné herecké výkony... u nás nedostatkové zboźí.

plakát

Julie, co by bylo kdyby… (2022) 

Nečekaně příjemný film s výborným výkonem Lou de Laage, předtsavitelky hlavní role. Snad až na poslední scénu naprosto uvěřitelné proměny v jednotlivých vláknech možného vývoje života Julie. Takové filmy mě vždy naplní nadějí, že se nebudou točit už jen stupidní blockbustery a festivalové vyšinutosti.