Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (73)

gogo77 odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 ... strasne, zle, otrasne, trapne...uz davno som nic tak zle nevidel .... este aj Babovresky 3 su k tomuto ceskemu pocinu, oscarovym filmom roka     ... tato ohavna trapnost trvala skoro 2 hodiny a ja som sa v kuse stazoval ... dej hrozny ani neviem co napisat ... jednoducho nezmyselne dialogy uplne nezmyselnych postav .... bez deja ... smutne ze na toto boli peniaze .... a dekel vam odpali uz len Helenka Vondrackova ... za hercov mi bolo trapne ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Aristokratka ve varu na mě zapůsobila veskrze podobným způsobem jako o pět let starší jednička: Jde o úsměvnou, oddechovou komedii, v níž mě opět více bavilo trio pomocníků než trio "Kostek", přičemž na scénu nově přišedší Simona Lewandowska měla též jisté humorné kouzlo - možná prvoplánové, ale funkční. Moc se mi líbila svatební linie - ať už se jednalo o přípravu vdavek nebo dojemný příběh paní Tiché o "Helence". P.S. "Lásko má, já stůňu!" ()

Reklama

charles3 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, oproti jedničce i vtipnější a svižnější, k čemuž přispěla nejen nová postava, ale i svěží hudební doprovod (namísto klasiky v předchozím filmu). V podstatě jediný problém jsem měl, stejně jako u jedničky, s absencí časového zařazení. Oba filmy se totiž neodehrávají v současnosti, nýbrž v devadesátkách, kdy je např. princezna Diana ještě živá. Patrné je to z připraveného náhrobku Marie, která je zde narozená tuším už v roce 1978. Jednu hvězdu přidávám za divácký úspěch, který městské kino v mém současném působišti nezažilo dobrých 12 let... ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Pane bože, kde jen začít? Možná tím, že původní Aristokratka byla podle mě lepší. Nebyla skvělá, ale aspoň se na ní dalo dívat. Tento film je ve všech ohledech stejný jako ten předchozí, ale aspoň pětkrát horší. Humor je v tomto filmu k nevydržení, scénář vás neustále bombarduje trapnými vtipy a hláškami, někomu vtipné určitě připadat budou, ale mě rozhodně ne, ze celý film jsem se upřímně zasmál jenom třikrát. Děj a postavy nestojí za řeč, nejsou špatné, ale nemají moc co do sebe. Prezentace a hudba jsou na tom v podstatě úplně stejně. Herecké výkony byly oukej, až na Yvonu Stolařovou, její přednes je tak neskutečně dřevěný a bez jakýchkoli emocí, místy se oparvdu nedá poslouchat. 4/10 ()

mizach 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd a příjemné finále. Nic nečekat a nechat se překvapit byl dobrej krok. Skvělá Eliška Balzerová a Simona Lewandowská. Dobrá pointa s Vondráčkovou a její svatbou. Asi to nebude film roku, ale nestandardně lepší pokračování první Aristokratky je to jistě, i přes trochu upoceného Lišku, Pechláta i Jeřábka. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama