Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (30)

plakát

Meat Loaf - I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) (1993) (hudební videoklip) 

Ten rozpor diváků, jestli se jedná jen o pouhý hudební klip nebo o sestřihy z nějakého filmu, to tomu dodává jedinečnost. Sooner or later you'll be screwing around - ale tohle jsi nepodělal Meat Loafe!

plakát

Americká krása (1999) 

Pořádně ani nevím, co k tomu napsat, protože o první půlce jsem si nemyslela nic moc dobrého, ale naopak druhá polovina mě naprosto uchvátila. Nutí mě to přemýšlet nad tím, zda je to geniální drama, či naopak podbízivá blbost. Ale jedno vím naprosto jistě ... asi nemáte ani ponětí, o čem to mluvím. Ale nebojte se, jednou to pochopíte.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Byla to vážně hloupost a nezasmála jsem se ani jednou. Stále si ale myslím, že Lawrence má potenciál na komedie, ale ať si, PROBOHA, vybírá něco na co se dá koukat.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Včera jsem byla v kině na filmové jízdě s názvem Pařba v Bankoku. Když se odprostíte od absolutní neuvěřitelnosti příběhu, tak se vážně dobře pobavíte. Hlášek plnější a dle mě i herecky vyváženějsí toto překonává jedničku. No a co, že je to kopie. A co dneska není? Já se bavila.

plakát

Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) 

Viděla, líbilo se, ale...... Jsem velmi na vážkách jestli dát 3 nebo 4 hvězdy. Koralína je trochu rozmazlená holka, která má pracující rodiče nemající na ni čas a ona se ve své malicherné nudě rozhodne udělat něco hloupého - kdo by taky v dnešní době hororů lezl za tajné dveře. Od této chvíle to jako horor působí, ale ne prvoplánově. Divák čeká, co že se z toho zvláštního nového světa vyklube. Vlastně neví, jestli má fandit prvním nebo druhým rodičům. NO - ve druhé třetině to začne trochu nudit, scéna na pavučině mezi dvěma světy mi přišla už dosti přehnaná a konec se zbytečně protahoval. Ale hlavně díky hudbě jsem se bavila na 75%.

plakát

Instinkt (1999) 

Chtěla bych to nazvat průměrem, ale je to opravdu spíše podprůměr. Již několikrát použité téma bylo tentokrát zpracováno nudněji než obvykle. Nejvíc mě nebavilo to poslouchat, protože scénář byl brak. Nezachránil to ani průměrný výkon Hopkinse.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Tak jsem ráda, že všichni ti zaručení hnípalové tady mají humor, který se neokouká. Geňa ze Suchánkem mají svůj typický humor, s tím souhlasím, ale jsou stále vtipní a někam se posouvají. Nejvíc mi přirostl k srdci Sokol, který háže jeden bonmot za druhým a převyšuje ostatní. Naopak nejslabším článkem je zaručeně Chmela, který je spíš takovým tichým panáčkem a občas mám pocit, že sám neví, co tam vlastně dělá. Nicméně, Partička je vtipná improvizační show, kterou ráda někomu doporučím.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Matně si vzpomínám, že jsem se průměrně bavila. Toť k mému hodnocení.

plakát

Už zase skáču přes kaluže (1970) 

Citlivě natočený film o zákeřné nemoci a dětském odhodlání nad ní zvítězit. U mě stoupl ještě víc tím, do jakého prostředí byl zasazen. Výborně pane Kachyňo.

plakát

Zatracení (2002) 

Na tomto filmu jsem byla poprvé v kině když mi bylo 12 - tzn. v šesté třídě. Vytáhli nás na film, my samozřejmě celí natěšení že nemusíme do školy, ale po shlédnutí vás můžu ujistit, že radši bych seděla prkenně šest hodin v lavici, než absolvovat něco podobného. Z celého filmu jsem si pamatovala jen červy vylézající jednomu vězni z boule na krku - mňamka. Nicméně jsem povyrostla, nebylo na co koukat a na dvojce dávali - co jiného než Zatracení. NO. Možná jsem povyrostla, ale názor jsem nezměnila. Teď si budu pamatovat jen to, že tento film už nechci vidět.