Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

První polovinu filmu byl nejzajímavější C-3PO, což je celkem smutné, protože v ostatních dílech mi lezl spíš na nervy. Kdybych si měl vzpomenout na důvod proč bych chtěl vidět film znovu, tak by to bylo kvůli pár chvilkám s postavami z původní trilogie a Imperátora na kapačkách. Bída.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

7/10. Škoda zbytečně přehnané nesmrtelnosti hrdinů. Spíš než Černého jestřába mi to připomnělo filmy od Kathryn Bigelow.

plakát

Revival (2013) 

Solidní česká komedie, která v období Babovřesek bodne... 7/10.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Normální horor... čekání na lekačky a ohraný děj. To, že je natočen podle skutečné události v potaz neberu, protože dneska píšou "based on true story" snad před každým druhým filmem. I přes to se ale film díky své dobové atmosféře a kamerou řadí mezi ty lepší svého žánru. Celkově tak na 70%.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Solidní oddechovka. Má to několik nudných míst a film by mohl být o 20 minut kratší, ale hlášky a soundtrack všechno zpraví. Vizuálně taky OK. Celkově to je tak na 7/10. Čekal jsem víc.

plakát

Stážisti (2013) 

Chtělo to míň studentů a víc Ferrella. 65%.

plakát

Sinister (2012) 

Jakožto vášnivý odpůrce hororu musím říct, že to dopadlo přesně tak, jak jsem čekal. Průměrný příběh s průměrnou atmosférou a jedním lehce nadprůměrným hercem. Scény ve dne většinou nudné, ty v noci jsou o kapku lepší, kvůli čekání na nějákou lekačku. Pár hodin po shlédnutí mi v hlavě zůstalo jen pár zpomaleně běhajících dětí, komická rodičovská hádka a jeden radši nechci vědět čím pomazaný obličej. Normálně bych tomu dal asi 2*, ale za Hawkea dám 3*, protože role ztroskotaného alkoholika mu očividně sednou. PS: film byl nejzajímavější asi od doby kdy už hlavní hrdina na sobě neměl štrykovaný babičkovský svetr, který nosil přibližně třičtvrtě stopáže.