Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama

Recenze (64)

plakát

Vyšehrad - Kabelka (2016) (epizoda) 

Díl o něco slabší než tyy předešlé, takovej o ničem pomalu.

plakát

Collateral (2004) 

Zajimavý příběh Los Angleského taxikáře který má štěstí na své straně. Hned na začátku jak měl otevřit ten kufr. Moje hodnocení: Příběh - 9/10 Herecký výkon: 10/10 Ukončení: 8/10 Čekal jsem od konce úplně něco jiného, jinak film vynikajicí, ale bohužel ten konec nebyl chytrej nápad.

plakát

Ant-Man (2015) 

Na superhrdiny si nepotrpím, ale myslel sem si že to bude něco jinačího než nějakej Superman, podle hodnocení a komentářů sem se na Antmana dokonce i těšil až si ho pustím, ale přišlo zklamání. Vtipných hlášek tam bylo víc, ale tenhle tip filmů prostě rád nemám. Takže za mě 3*, 50%.

plakát

Mystery, Aljaška (1999) 

Co k tomu říct. Začátek - nuda, zbytek filmu - chvilkově nuda a chvilku docela v pohodě. Ale zajímalo by mě jestli by tak legendární tým jako je NY Rangers jel na Aljašku aby si zahrál proti šupákům na rybníce. Co? To asi ne, nemyslíte? A že by výsledek skončil tak jak skončil.

plakát

David Steel: Cela 430 (2013) (hudební videoklip) 

Klip ? top! 5* Beat? Průměr! 3* RAP? Hrůza! odpad! Celkem? 65% 2**

plakát

Jake a piráti ze Země Nezemě (2011) (seriál) 

Tak špunti, dostávám 3 zlaté duplony za to, že píšu komentář. Každé ráno v soboty a neděli, když musím zrovna vstávat a mam chvíli času, podívám se alespoň na kousek. Petr Pan je takovej zvláštní tvor, kapitán Hook vypadá jako v pohodě týpek. Captain Hook Vždycky něco spáchá, a Petr Pan to běží hnedka s kamarády vyřešit, to je prostě klasika, ale teď už pryč od děje. Získávám další čtyři zlaté duplony, výtečně špunti! A to za to, že sem popsal děj. Ale mě se stejně nejvíc líbí Papoušek Skully! Toho nic nezajímá, hlavně krása. Ale umí pomoct kamarádům i přes to, že musí zahodit zrcátko! Občas v seriálu zavládne atmosféra napětí, ale občas mam i výbuchy smíchu. Prostě originál seriál, tak jak to má bejt! ehm, 23%? Kdyžtak koukám, tak většinou 1 hvědičky lidi dali. odpad!, 1, 2... A já 5. + Musíte brát že je to seriál pro malé děti. Ale i já se na to rád podívám! Lidi, koukli ste se alespoň na 1 díl?:) Ták, a teď si spočítáme duplony. Jeden, dva, tři + jeden, dva, tři, čtyři. Dohromady mám 7 duplonů, výborně špunti, a děkuji vám za pomoc. Nashle příště!

plakát

Psí útulek (2010) 

Dloouho sem hledal něco s podobnou tematikou. Konečně! A stálo to za to!:) 95%!!

plakát

Rakeťáci (2008) odpad!

Tenhle film je v něčem jedinečný.První jakože "komedie" který sem dal ODPAD!