Reklama

Reklama

Manéž Bolka Polívky

(pořad)
  • Československo Manéž Boleslava Polívky (více)
Talk-show / Komedie
Československo, 1987, 55x65 min

Režie:

Rudolf Chudoba

Scénář:

Bolek Polívka

Hudba:

Petr Hapka

Účinkují:

Bolek Polívka, Marie Rottrová, Jiří Pecha, Chantal Poullain, Lenka Filipová, Hana Hegerová, Arnošt Goldflam, Pavel Bobek, Miroslav Horníček, Jiří Stivín (více)
(další profese)

Od roku 1987 je pojem manéž spojen zejména s Bolkem Polívkou. Račte proto vstoupit do známé Manéže Bolka Polívky, která je někdy komickým obrazem našeho vlastního života a jindy fantazií světa klaunů. (Česká televize)

Recenze (123)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Bejvávalo... Jó, bejvávalo dobře. Pamatuju ještě časy, když každá nová manéž byla Událost s velkým U. Věc, která se prostě musela vidět. Současné manéže mě však nechávají zcela klidným, ba dokonce si je nechávám s radostí "utéct." Kvalitativní propad je totiž tak markantní, že je mi slovutného Bolečka až líto, kam nedostatkem sebereflexe sám sebe dostal. A když už v té záplavě marastu narazíte na zajímavého, vtipného hosta, častokrát se stane, že se Bolek do scény vnutí a výstup vyloženě zkazí. Au! Au! Přestože se současná úroveň tohoto dávno mrtvého pořadu pohybuje někde na pokraji zoufalství, nemůžu už z nostalgie dát míň než tři. Nezapomenutelné scény: Suchého věštění z koberce, Lenka Filipová se zkrášlovací procedurou, Boleček s parožím a italské duo v autě. :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bolek Polívka je pro mě naprostý buran a člověk, který by neměl v televiz skoro co dělat. A oni mu dají ještě vlastní pořad. Děs. Ovšem uznávám, že sem tam se objevila nějaká povedená scénka a aji něco co mělo do sebe víc něž jen blbý hůmor, takže 2 hvězdičky. Jinak, kdyby se někdo divil, proč jsem se na to dívala, když nemám ráda POlívku, tak proto, že se na to díval tatínek a přepnout jsem to nemohla. :) ()

Reklama

godal 

všechny recenze uživatele

Z Valašských kolegialit dávám 4 kusy.Ze záhadného důvodu,si mě tento pořad nikdy nezískal,ač v dnešní éře sraček,je to totální bomba.Mistr dokázal získat umělce snad všech směrů,aby aspoň na pár minut zaujali diváky,což poměrně klapalo,než Mistrovi do tvůrčích nápadů,začali kecat současní mafiáni,kteří tvrdí,že tu máme demokracii.Bohužel na prachy Mistr slyšel a pořad šel do řiti.No a konec všeho všichni známe,což není potřeba komentovat. ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Bolek Polívka je typický příklad herce,jehož kariéra,výkony a nápady jdou (bohužel) tzv. od 10ti k 5ti.Manéž byla vždy zábavná,poměrně intelektuelně na úrovni.Ovšem většina z posledních dílů balancuje na (ne)úrovni scénáře k poslednímu celovečernímu filmu z letošního roku,který v mém (i většinovém) hodnocení skončil na nejhlubším dně koše s tím nejtoxičtějším odpadem!!!Podle mého soudu a bez urážek je houba jménem Bolek Polívka už moc přelitá a nasáklá svým,na veřejnosti evidentním a netajeným,dlouhodobým tekutým ,,koníčkem". ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

TAkhle upadat kdysi tak nadějného baviče jsem si nikdy ve svém životě nepřál zažít. Manéž ještě klesá ke dnu pomaleji, ale jistě, ovšem ten pořad, kde si zve hosty a nedává jim prostor, podsouvá jim náladu svých fórů a smějeostatním nezbývá než se na jeho povel smát, tak to už je pro mě hodně silná káva, a té se vyhýbám. ()

Galerie (242)

Zajímavosti (6)

  • Už rok po své existenci potkal tvůrce pořadu roční zákaz vysílání Manéže. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Jiří Pecha

Zemřel herec Jiří Pecha

28.02.2019

Svět opustil další známý český herec. Ve věku 74 let zemřel Jiří Pecha, nejlepší kamarád a častý herecký partner Bolka Polívky. Asi nejvíc jej proslavila role anděla ve filmu Dědictví aneb… (více)

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama