Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (42)

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Začali točit horor a prodali to jako pohádku. Plodkové se bojím doteď a mrtvý hodinář na konci pohádky... Temné, roztříštěné, velká řada nesympatických postav. Osobně se mi to vůbec nelíbilo a dětem bych to nikdy nepustila.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Denička (Tereza Ramba) by tu pohádku utáhla i sama, byla neuvěřitelně energická, pozitivní! Anna je herečka par excellence, i když bych si přála, aby hrála kladnou postavu. Moc pěkná pohádka!

plakát

Rocketman (2019) 

Krásný film. Nejsem velký fanda hudebních biografií. Na film do kina se mi moc jít nechtělo, také proto, že o Eltonu Johnovi jsem nevěděla skoro nic. Ale děkuji za to, že jsem měla možnost tento film vidět na velkém plátně, jelikož to opravdu stálo za to! Vynikající herecké výkony, úžasná hudba, skvělý scénář.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Tenhle film je fakt šílenýýý! Protože Vám nikdy nebude úplně jasné, jak se z první části „v reálném světě“ se odehrávající, slaběji krvavé Tarantinovky, stal masakr na plese upírů.

plakát

Coco (2017) 

Krásná animace, mama Coco je nejkrásnější animovaná babička jakou znám! Pěkně se kouká na celý film, ale závěr je bezpochyby nejkouzelnější…moc hezká pohádka, ve které je líbivě vysvětlená podstata nám Evropanům málo známého svátku Día de Muertos.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Velmi dobré obsazení, staré (Taron Egerton) i nové (Julianne Moore), a opět skvělý humor. Hudba byla snad lepší než v jedničce. Změnilo se ale tempo filmu, místy extrémně akční (občas až malinko nepřehledné), místy pomalé. Svět se velmi přetechnizoval a je mnohem drastičtější. Každopádně stále je to velmi dobrá podívaná. Postava amerického prezidenta vede k zamyšlení. A srdcovka - poslední scéna s Markem Strongem: „If I'm lying here, will you take me home?“

plakát

Vysoké Tatry: Život nad oblaky (2016) 

Za mě nejlepší film letošního festivalu AFO 2017. Vizuálně velmi pěkně zpracovaný dokument s optimální stopáží, který se nesoustředí pouze na zmapování života kamzíků, ale celé řady „obyvatel“ horských vrcholků Tater.

plakát

Medicejové (2016) (seriál) 

Pohled na rozestavěnou kupoli florentského Dómu…do malebného rámu s vedutou renesanční Florencie a několika historickými fakty je vložen smyšlený detektivní příběh, na kterém sice pravdivého není nic, ale dobře se na něj kouká. Především kostýmy jsou v tomhle seriálu opravdu moc krásné.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Perfektní film…jste-li holka mezi 15-18, považujete 27 letého muže za povolanou autoritu, která již toho v životě zažila tolik, že by své zkušenosti mohla rozdávat a máte náladu na dialogově nenáročnou komedii s opravdu vychytanými hláškami typu: „Jsi první, kterou jsem svezl ve svém vrtulníku!“ pak jste si vybrala film na jasných pět! Pokud nespadáte do této kategorie, bohužel u Vás dojde ke střídání pocitů zoufalství se smíchem vyvolávajícím pláč nad trapností a ty dvě hodiny života Vám už nikdo nevrátí!