Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (60)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Nemilé zakončení. Iron man je v tahu. OK. Nicméně aby všichni společně nebyli schopni jednomu polobohu sebrat rukavici, mi přijde po celé té době, kdy nám vtloukali do hlavy, že jsou všichni hrdinové, že se jedná spíše o bandu šťastlivců, kterým v tomto díle jen méně přálo štěstí. Snad se další filmy od MS budou pyšnit lepší vybaveností "hrdinů".

plakát

Vlastníci (2019) 

K filmu asi netřeba rozsáhlý komentář. Nicméně potenciál, jaký česká nátura bezpochyby má, se podařilo velice důvěryhodně ztvárnit. Každý, kdo má tyto schůze za sebou ví, že je to takřka přesná replika. A nedivil bych se, kdyby se nejednalo o podobnost ryze náhodnou.

plakát

Brickleberry (2012) (seriál) 

Seriál, který si nebere servítky nikdy, s nikým a ničím. Zazní tam tedy opravdu všechno! Rozhodně doporučuji. Nevhodné pro citlivky. :D

plakát

RuPaul's Drag Race (2009) (pořad) 

První dojem: Ewww. Extravagantní gayové, co se navíc převlékají za ženské. A některým by nepomohla ani plachta od auta. Nicméně... když je člověk doma se zápalem plic, sleduje cokoliv. A rozhodně není čeho litovat. S každou další řadou se kvalita vždy posune dál. A to dosti znatelně. Takže když srovnáte účastníky 1. a 6. série... a pak klidně 6. a 12. série, je to sakra znát. Takže za mě klobouček. Soutěž o něčem, o čem bych nikdy ani ve snu nepřemýšlel, která má významné umělecké rysy s nádechem módního umění. Nechybí drama, konflikt, souznění i vhled do tématu, ke kterému mnozí z nás nemají "přístup".

plakát

Pátá vlna (2016) 

Super potenciál, super příběh, bohužel se ho nikomu nepodařilo zajímavě zpracovat. Svižný, sic průměrný, začátek vystřídala jen zdlouhavá cesta k podivnému konci, která diváka rozhodně neuspokojí. Pokud můžete, podívejte se na cokoliv jiného.

plakát

Peče celá země (2020) (pořad) 

Naprosto dokonale zpracovani, prostredi, vyzvy i vykony! Podle me nejlepsi sestaveni a ruznorodost soutezicich, jakou jsi jde predstavit a vitezem se stal ten nejlepsi clovek z nich, Peta! Gratulace a moc dekuji.

plakát

Láska je slepá (2020) (pořad) 

Musim hodnotit co nejobjektivneji. Jedna se o reality show. Ma to super kameru, pribeh, zpracovani, hloubku a velmi dobry vyber lidi od pocatku. Jedine tak mohlo vzniknout toto. Pokud nekdo hodnoti, ze je to “Odpad” musi mit v hlave nas*ano a hodnoti to porovnavanim tohoto napr. s Hrou o truny. Je to jako hodnotit negativne horror, protoze jsem se u nej bal. WTH!? Ale zpatky k tomuto, je krasne videt, kdo vazne miluje, kdo ma v hlave bordel, kdo umi prekvapit a jak to vse muze nakonec dopadnout. Rozhodne doporucim vsem, jako oddechoveho zabijaka casu. Rozhodne neni ceho litovat. Pokud teda nedavate prednost nahzaveny lzicce, skrtidlu a pouzite jehle...

plakát

Zpívej (2016) 

Hezky zpivane vypalovacky. Jen lehce slaby pribeh se slabym smyslem pro humor, ale musim ocenit velmi pozitivni prubeh a vylicene osudy