Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (18)

plakát

Nevinné lži (2013) (seriál) 

Jako celek perfektní cyklus z nejruznějších tříd společnosti. Dramata, ale třeba komediální Zrádce, mají skvělé příběhy. Škoda, že už se nenatáčí. Top díly: Zrádce, Klukovina, Druhý dech, Na dně skleničky

plakát

Godzilla (2014) 

Přesně to, co jsem chtěl. Úplně jiná a myslím, že pravá myšlenka toho monstra Godzilly. Konečně Amíci převzali námět a neposrali ho.

plakát

Aj múdry schybí (1998) (pořad) 

Je to neuvěřitelně vtipné a mooc nedoceněné!

plakát

Sedm (1995) 

Mám moc rád náměty se Sedmy smrtelnými hříchy. Opravdu geniální.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Yes my lady but not with my ships. /// Ta HBO prostě umí. Něco tak nekompromisního není nikde. Samozřejmě jsou všechny serie odlišné. Se Seanem Beanem to byla skvělá, vesměs ukecaná serie. Další byly jinačí, ale zároveň o nic horší. HBO si skvěle udržela kvalitu, a to oceňuju. Způsob vyprávění vlastně třech různých příběhů, které se jednoho dne pořádně sejdou, je skvělej. Další věc, co mě ohromuje je přeměna postav. Ale ne taková přeměna z dobra na zlo nebo naopak. Ale přeměna, která je v tom momentu logická. Příklad Jaimeho Lannistera. Je zlý nebo dobrý sakra??? To samé platí myslím i o Cersei. /// Občasný inteligentní humor mě taky baví. Tyriona ani netřeba zmiňovat. Ale třeba mě pobavil i Ramsey "Vepřová klobása, myslíš si, že jsem snad nějaký divoch?" To opravdu v takové situaci slyšet nechcete. /// Herecké výkony jsou fakt asi nejlepší, co jsem kdy viděl. Nechápu. K intru myslím taky není co dodávat. Nejepičtější díly byly zatím rozhodně tři devítky. Bezchybný projekt. Ještě jednou díky HBO za splnění snu! /// Nej postavy: Samozřejmě Daenerys Targaryen, Jon Snow, Tyrion Lannister, Stannis Baratheon, Ohař a Arya Stark. Celkově je každá postava skvělá. /// Tak ještě jednou geniální dílo, nejlepší co jsem víděl takže 10/10, 5/5, 100% !

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Opravdu mi ňakej 40ti letej homoušsej idiot nepřijde vtipný. Narozdík od Neila P. Harrise ne. Tom Riddle to skvěle vystihl. Není to dobrý seriál, ale co je dobré - intro. Takže za něj tu hvězdu!