Reklama

Reklama

VOD (1)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(více)

Recenze (132)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Andrásy s Vacvalovou boli celkom zaujímavý pár, častokrát však smiešny trochu iným spôsobom, ako zamýšlali. Ale v tom bolo práve to kúzlo. No odpovede na otázky boli niekedy až tak absurdné, že sa dá začať pochybovať o ich pravosti a uvažovať nad tým, čo vymyslel scenárista a čo je autentické. Na rozdiel od Kramplovej českej verzie sme si zo seba dokázali robiť väčšiu srandu. ()

Hexa odpad!

všechny recenze uživatele

Pro boha, kolik to má dílů? Skoro pokaždý, když zapnu televizi, tak to tam hrají a je jedno, jestli je poledne nebo 4 ráno. Naprosto nevtipná, místy až trapná show. A nejvíc do očí bijící je jejich výběr spoluobčanů na ulici, kdy sem tam snad jen jednou/dvakrát viděla normální lidi, jinak to sou socky a od pohledu naprostí tupouni. Hrůza, hrůza, hrůza! ()

Reklama

Desmi 

všechny recenze uživatele

Přestože tenhle pořad nejspíš o inteligenci slovenského národa moc neříká, poněvadž dotazovaní lidé z ulic jsou většinou již od pohledu tak trochu jinde, tak i přesto jsem se královsky bavil, což v televizních pořadech nebývá zvykem...! Nabízí se tu srovnání s pořadem Nikdo není dokonalý... No, u AMS jsem se bavil mnohem mnohem víc, protože některé odpovědi respondentů jsou jednoduše odrovnávající.. =) ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle se nedá koukat hlavně z důvodu, jaké lidi si vybírají, aby reprezentovali moudrost slovenského národa. Čert vem fyzický vzhled ... ale přece už podle zjevu je jasné, že toho moc vědět nebude a to mě má bavit? Ta lidská hloupost? Ne, díky! Aspoň trochu soudnosti by to chtělo a zalovit také někde jinde kromě kanálů, ubytoven a hospod. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Mám podezření, že do této "zábáné relácie" na ulici úmyslně vybírají ty největší idioty a z nich vyberou tu největší "haluz". Zdá se mi, že to sráži všechny Slováky a lidské pokolení vůbec do propasti sprostoty / totální blbosti. Zábavná show, která je více k pláči než k smíchu. A moderátorská dvojice mi taky nepřijde zvlášť vtipná... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama