Mňam aneb Prima vařečka (TV pořad)

• Česko

Tescoma prima vařečka

(Česko)

Rodinný

Česko, 2001, 60 min

• Karlos80

Nehorázná a nekoukatelná sračka, oba moderátory (no ono jich tam bylo víc) bych poslal na povinnou odtučnovací kůru:-)(7.8.2009)

• Pethushka

Nevidím důvod, proč kritizovat pořad o vaření. Pro milovníky kuchyně je to přece super..neobjektivní hodnocení, ale dávám jednu hvězdu, protože "takové věci" by v telce určitě měly být.(1.1.2011)

• castor

No, co tam máte dál?(23.8.2009)

• MM_Ramone

Nemám rád relácie o varení. Je to ten najúbohejší televízny formát. No a pána Martina Zounara nemôžem ani len cítiť. Otrasný herec. Odporný chlap. Je mi protivná jeho reč, mimika, pohyby, prejav... a aj tá hnusná jazva na jeho masnom, vyškerenom ksichte. Keď ho vidím, tak sa mi obracia žalúdok. Takže ako moderátor kuchárskej show je pre mňa absolutne neakceptovateľný. Mojmír Maděrič, ktorý ho v tomto projekte alternoval, je na tom iba o máličko lepšie. Fujtajbl, celé je to odpad!(12.4.2010)

• hippyman

no takhle nějak... :-) 40%(10.8.2009)

• Jacinda

Není pochyb o tom, kdo pak snědl všechno to jídlo...(14.10.2009)

Prima vařečku jsem žral jen za přítomnosti Daniela Kopála, který pro mě byl skvělým moderátorem pořadu o jídle. Dále jsem zbožňoval výběr vín Branka Černého, od kterého se člověk vždy dozvěděl nějakou zajímavost ze světa vina. Bohužel postupem času začal moderovat pořad Martin Zounar a já si trhal vlasy. God damn!!! Nenávidím toho člověka a nejradší bych ho hodil do hrnce a uvařil i s jeho slavnou Zounarkou (podravka s ksichtem Zounara), která se tou dobou objevila v supermarketech.(9.12.2010)

• salahadin

Vařečka byla je a bude ten nejútrpnější mučící nástroj, moje zadnice by mohla v minulosti vyprávět. A tenhle pořad byl, je a bude ta nejútrpnější cooking-show na české TV...nevím, jestli jsem sám, ale pořady na Primě mi většinou vůbec nic neříkají.(25.1.2010)

• WANDRWALL

Pořad hlavně pro ženy, aby byly v domácnosti užitečné. Mají-li blízké, tak aby ukuchtily i něco nového. Kladně partnera překvapovaly.(12.8.2010)

• duklak2

Viděl jsem několik dílů, ale bylo to k uzoufání. Zounar si sice libuje v jídle, ale neumí to "přenést" pro diváky. Působil chaoticky. Někdy jste ani nevěděly, co přesně vaří:-)(8.2.2012)

• iamek

Nejlíp to přece moderuje Izer ! Viz hippyman.(15.10.2009)

• SeBig

Fuj aneb Prima sračka..(14.2.2012)

• matestlust

aspon je to o jídlo a to já rád:))(8.11.2009)

• Davies182

Ta jedna je z ryze osobních důvodů, jinak opravdu děs běs...(10.8.2009)

kdyz ja rad varim(13.8.2009)

• Caszidy

Slovy Zdeňka Izera z jeho legendární scénky:"Teda brambory stály za hovno, ale ta bota!"(11.9.2010)

zajmve. napsal honzík(1.9.2009)

• Langy10

nevidim v tom nic jinyho nez odpad! a to ten odpad jeste urazim!(5.7.2010)

Minimálně jednu hvězdu navíc dávám za účast mé dobré kamarádky(účast byla nucená školou:D) a dokonce i nakonec vyhrála ten lepší hrnec(ze kterého velmi chutná)=-D. Další hvězdy za zajímavý(sice převzaný) nápad a za spoustu inspirace, hned několik jídel jsme doma zkoušeli dělat a také za to, že na rozdíl od zahraničních pořadů tohoto typu, jsou ty recepty(suroviny) pro normálního člověka dostupné. Prostě absolutní průměr a moderátory nehodnotím:)(15.8.2009)

Pořad obstojný, se zajímavými recepty pro milovníky kuchtění. A byl tam jeden extra účinkující kuchtík, zvaný Hrabě! Ovšem nějakej ten pátek už jsme se neviděli :-( P.S. Bůček!(11.8.2009)

<< předchozí 1 2 3