Mňam aneb Prima vařečka (TV pořad)
Tescoma prima vařečka
(Česko)
Rodinný
Česko, 2001, 60 min
Pro labužníky, gurmány, ctitele kuchyní různých národů, ale i pro ty z vás, kterým působí obtíže vymýšlení stále nových a nových jídel, je tu DVD plné dobrot a kuchařského umění. (oficiální text distributora)
Karlos80
odpad!Nehorázná a nekoukatelná sračka, oba moderátory (no ono jich tam bylo víc) bych poslal na povinnou odtučnovací kůru:-)(7.8.2009)
Pethushka
Nevidím důvod, proč kritizovat pořad o vaření. Pro milovníky kuchyně je to přece super..neobjektivní hodnocení, ale dávám jednu hvězdu, protože "takové věci" by v telce určitě měly být.(1.1.2011)
castor
No, co tam máte dál?(23.8.2009)
MM_Ramone
odpad!Nemám rád relácie o varení. Je to ten najúbohejší televízny formát. No a pána Martina Zounara nemôžem ani len cítiť. Otrasný herec. Odporný chlap. Je mi protivná jeho reč, mimika, pohyby, prejav... a aj tá hnusná jazva na jeho masnom, vyškerenom ksichte. Keď ho vidím, tak sa mi obracia žalúdok. Takže ako moderátor kuchárskej show je pre mňa absolutne neakceptovateľný. Mojmír Maděrič, ktorý ho v tomto projekte alternoval, je na tom iba o máličko lepšie. Fujtajbl, celé je to odpad!(12.4.2010)
hippyman
no takhle nějak... :-) 40%(10.8.2009)
Jacinda
odpad!Není pochyb o tom, kdo pak snědl všechno to jídlo...(14.10.2009)
.skunny.
Prima vařečku jsem žral jen za přítomnosti Daniela Kopála, který pro mě byl skvělým moderátorem pořadu o jídle. Dále jsem zbožňoval výběr vín Branka Černého, od kterého se člověk vždy dozvěděl nějakou zajímavost ze světa vina. Bohužel postupem času začal moderovat pořad Martin Zounar a já si trhal vlasy. God damn!!! Nenávidím toho člověka a nejradší bych ho hodil do hrnce a uvařil i s jeho slavnou Zounarkou (podravka s ksichtem Zounara), která se tou dobou objevila v supermarketech.(9.12.2010)
salahadin
Vařečka byla je a bude ten nejútrpnější mučící nástroj, moje zadnice by mohla v minulosti vyprávět. A tenhle pořad byl, je a bude ta nejútrpnější cooking-show na české TV...nevím, jestli jsem sám, ale pořady na Primě mi většinou vůbec nic neříkají.(25.1.2010)
WANDRWALL
Pořad hlavně pro ženy, aby byly v domácnosti užitečné. Mají-li blízké, tak aby ukuchtily i něco nového. Kladně partnera překvapovaly.(12.8.2010)
duklak2
Viděl jsem několik dílů, ale bylo to k uzoufání. Zounar si sice libuje v jídle, ale neumí to "přenést" pro diváky. Působil chaoticky. Někdy jste ani nevěděly, co přesně vaří:-)(8.2.2012)
iamek
odpad!Nejlíp to přece moderuje Izer ! Viz hippyman.(15.10.2009)
SeBig
odpad!Fuj aneb Prima sračka..(14.2.2012)
matestlust
aspon je to o jídlo a to já rád:))(8.11.2009)
Davies182
Ta jedna je z ryze osobních důvodů, jinak opravdu děs běs...(10.8.2009)
SLOTH
kdyz ja rad varim(13.8.2009)
Caszidy
odpad!Slovy Zdeňka Izera z jeho legendární scénky:"Teda brambory stály za hovno, ale ta bota!"(11.9.2010)
honajz
zajmve. napsal honzík(1.9.2009)
Langy10
odpad!nevidim v tom nic jinyho nez odpad! a to ten odpad jeste urazim!(5.7.2010)
kajda.l
Minimálně jednu hvězdu navíc dávám za účast mé dobré kamarádky(účast byla nucená školou:D) a dokonce i nakonec vyhrála ten lepší hrnec(ze kterého velmi chutná)=-D. Další hvězdy za zajímavý(sice převzaný) nápad a za spoustu inspirace, hned několik jídel jsme doma zkoušeli dělat a také za to, že na rozdíl od zahraničních pořadů tohoto typu, jsou ty recepty(suroviny) pro normálního člověka dostupné. Prostě absolutní průměr a moderátory nehodnotím:)(15.8.2009)
Chrysopras
Pořad obstojný, se zajímavými recepty pro milovníky kuchtění. A byl tam jeden extra účinkující kuchtík, zvaný Hrabě! Ovšem nějakej ten pátek už jsme se neviděli :-( P.S. Bůček!(11.8.2009)
Podobné
- Áno, šéfe! (TV pořad) (2011)
- Šéf na grilu (TV pořad) (2011)
- Na nože! (TV pořad) (2010)
- Jamie nezahálí (TV pořad) (2010)
- Prostřeno! (TV pořad) (2010)
- Ano, šéfe! (TV pořad) (2009)
- Kuchařská pohotovost (TV pořad) (2009)
- Jamieho Amerika (TV pořad) (2009)
- Bez servítky (TV pořad) (2009)
- Párty s kuchařem (TV pořad) (2008)
- Babicovy dobroty (TV pořad) (2008)
- Nigella Lawson vaří narychlo (TV pořad) (2007)
- Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně (TV pořad) (2007)
- Top Chef (TV pořad) (2006)
- Párty s kuchařem (TV pořad) (2006)
- Nigella Lawson - Vaříme na Vánoce (TV pořad) (2006)
- Pekelná kuchyně (TV pořad) (2005)
- Kluci v akci (TV pořad) (2005)
- Hrnečku vař: Jamie Oliver v Itálii (TV pořad) (2005)
- Ramsay's Kitchen Nightmares (TV pořad) (2004)
- Jamie Oliver: Roztančená kuchyně (TV pořad) (2002)
- Hrnečku vař!: Kuchařský rok Garyho Rhodese (TV pořad) (2002)
- V kuchyni šéfkuchaře (TV pořad) (2002)
- Hrnečku, vař!: Kdo k nám přijde na večeři? (TV pořad) (2001)
- Hrnečku, vař: Ainsleyho labužnický Expres 2 (TV pořad) (2001)
- Ainsleyho labužnický Expres (TV pořad) (2000)
- Hrnečku, vař: Ainsleyho učebnice grilování (TV pořad) (1997)