Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (86)

plakát

Křižáček (2017) 

Přemýšlel jsem i na odpadem, ale za pokus o něco jiného ho dát nemůžu, to respektuji. Vím přesně co tvůrci chtěli, vzhledem k tomu, že tyto filmové poemy mám rád, tak i vím, jak notně se netrefili, jak neporozuměli principům a o to více děsí vítězství na KVIFF. Dává to totiž všem zúčastněným pocit, že to udělali skvěle, jenom jsou nedocenění veřejností, která na takový film není připravena. Vězte, tvůrci, že takto to není, veřejnost umí koukat na fresky, vy jste jen žádnou nenatočili, ale to je boj s větrnými mlýny. Tento studentský pokus je vzhledem k rozpočtu (okolo 50-ti miliónů korun, přestože takový film se dá natočit za 4) výsměchem všem, kteří to myslí vážně a mně je z toho doopravdy smutno.

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

'Zjistili jsme, ze ministr v kancelari nebyl tak dlouho, ze jsme museli posekat fikus, abysme se tam dostali.' Humor na urovni gymnazii, jmena jako Anton Hrabiš, ceska klasika a nazdar. Ale libil se Comeback, bude se libit i toto. Rezijne a herecky silene slabe, to gymnazium sedi i tam.

plakát

High Rise (2015) 

Kill List se mi nelíbil, ale měl alespoň nějakou atmosféru. Tohle chce být jakousi vizí post-kapitalistické společnosti, ale ta vize je jak od nějakého gymnazisty. Wheatley pokračuje ve svých těžkopádných, pro mě nepříjemných a strašně otravných filmech, které jsou o ničem takovým tím blbým způsobem. Po skončení mě vždycky napadne proč by to vůbec někdo chtěl točit, že to musela být strašná nuda už tvořit. Někomu tyhle hloupoučké in-depth vize mohou vyhovovat, ale mě vyloženě otravují svou existencí. Party v renesančních kostýmech jako symbol zkažené society? Paní přijede na koni a 'Which one of you guys will fuck me up the arse?' Přesně vím, o co se snažil, ale přesně vím, že to zůstalo u studentského pokusu.

plakát

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015) 

Když Kurta zbožňujete, dáte 5*. Když se chcete něco podstatného dozvědět, dáte 1*. A když se smíříte s tím, že tento vysoce očekávaný dokument přináší 'jen' atmosféru Nirvany a koláž Cobainovy hlavy, která je vlastně celý film stejná a po chvíli přestane překvapovat, dáte 3*.

plakát

Donšajni (2013) odpad!

Durazne zadam jakekoli vysvetleni jak je tohle mozne.

plakát

Posel (2012) odpad!

Jak muze reziser Sekala natocit tohle je pro me nepochopitelne.