Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Reality-TV

Recenze (56)

plakát

Rada nad zlato (2015) (studentský film) 

Nevím, jestli byl tragikomičtější nadpozemský zemský ředitel, nebo jeho ovečky v laciných oblecích hrající si na Vlky z Wall Streetu a věřící, že jsou NĚKDO... Trapas. Dokument to je ale jen průměrný, dalo se ze zajímavého tématu určitě vytěžit více.

plakát

Ano, trenére! (2015) (pořad) odpad!

Kdo neskáče, není Čech na ČT byla také slabota a v podstatě tam rovněž šlo jen o zviditelnění pár jednodušších lidí v televizi a získání pocitu velkých hvězd, aby jim pak kumpáni v hospodě s velkou slávou zaplatili rundu, ale aspoň to mělo nějaký vývoj a dalo se to sledovat. U Ano, trenére člověk pořádně neví, co je vlastně smyslem pořadu a Strakovým úkolem. Trapné parazitování na dobrém jménu Ano, šéfe.

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) odpad!

Myslel jsem, že dno letošní televizní žumpy obsadí Show Leoše Mareše, ale Barrandov hozenou rukavici ležet nenechal...

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Je až neuvěřitelné, co jsou televize schopné pustit do éteru. Při hraní s přáteli se člověk obvykle baví (i když v tomto složení se i o tom dá pochybovat), ale natáčet to a vydávat to za televizní pořad? Pro nezúčastněné to je většinou nuda a trapnost. Právě tyto dvě věci jsou jedinou náplní tohoto "díla". Snad nikoho na Primě nenapadne pokračování - Pijeme s Alim - natáčení, jak se tahle banda exotů ožírá...

plakát

Rodinná dieta (2008) 

Nechci používat nic, co má něco společného s plasty a ropou, tak nejdříve budu jak blázen shánět toaleťák, který není v plastovém obalu, abych si o pár měsíců později koupil auto. Jo, to dává smysl. A protože chci co nejméně zatěžovat životní prostředí, tak budu jezdit pro palivo 300 kilometrů, to musí srdce ekologů plesat. Jako většina podobných dokumentů na jednu stranu nesmyslně přehání a na druhou stranu řadu důležitých věcí zatajuje nebo dělá ústupky. Rodinná dieta prostě ukazuje jen tu stranu mince, která se jí hodí, tak jako to dělají všichni ekomaniaci a podobní osvícenci.

plakát

Máte slovo (2008) (pořad) 

Veřejnoprávní verze Kotle se všemi negativy včetně otravné paní moderátorky, což je škoda, protože témata sama o sobě jsou vybírána zajímavá. Každopádně se člověk u sledování často velmi pobaví, to ale bohužel účel podobných pořadů nemá být.

plakát

Oldboy (2013) 

Původní film jsem neviděl, ale americká verze se povedla velmi dobře. Film v podstatě nemá hluchá místa a třešničkou na dortu je (kromě skvělého Brolina, samozřejmě) dokonalý závěr.

plakát

Nezapomenutelní (2014) (pořad) 

Jistě, není to nic jiného než prachsprosté kopírování populárních scének zahraničních "pranksterů", ale oproti odpadovým českým Jackass a podobným, kteří jsou zoufale trapní a člověk se stydí za ně, je to prostě povedené.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Neuvěřitelné, ale Babovřesky jsou snímkem, vedle kterého i Kameňák vypadá jako umělecký film.