Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

K tomu opravdu nemám co dodat! Jedním slovem nádhera! Od první minuty jsem se s dějem dokonale sžila. To už se mi u filmu nestalo dlouho. Jinak Shaneovi a Mandy to spolu moc slušelo. Tomu se nedá dát jinak než 5 hvězd. A docela mě překvapuje, že to tady na csfd má jen 70%. Určitě to má na mnohem víc ... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bad Boy s tváří podobné té Timothy Olyphanta a Boha milující nicka Mandy Moore v přeslazené a nedopečené story ohraného tématu. Klišé na klišé.. Obujeme červené střevíčky, otevřeme Bibli a něco od Shakespeara, pustíme popový soundtrack, popláčeme si a budeme dumat, zda-li si to ty *** zaslouží!! Asi nezaslouží.. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti sa s filmami tohoto typu roztrhlo vrece, v podstate niekoľkokrát za rok vyjde niečo o rakovine a iných chorobách a mnohé z nich sú len tlačenkou na city. Ale tento film až taký nie je, nie je silený a v podstate v rámci svojho žánru „umierajúcich teenagerov” priekopnícky. Kresťanská vložka nebola na škodu, naopak, dávala nádej. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

ehm. do toho filmu sa mi nechcelo... až raz som nemala chuť pozerať žiadnu drámu alebo nejaký serious story. Takže nejaký ľahší love story som predpokladala.. čoho sme sa dočkali? Asi do polovice filmu "She's All That" od trištvrte "Keith". Značne jednoznačný, predpokladateľný dej, veľmi sladučké, čierno biele.. ach. ale tak splnilo očakávania a úlohu.. ináč, sympatický chlapec. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo aj napriek tomu, že viem, že ten film je smutný a nakoniec budem plakať, pozriem ho. Tento film, je naozaj nádherný, smutný, má posolstvo. Obaja hlavný hrdinovia boli vynikajúco stvárnený a to vravím aj keď osobne Mandy Moore nemám veľmi v láske. Soundtrack bol taktiež nadpriemerný. Príbeh dych vyrážajúci. Som možno sentimentálne ovplyvnená...ale 100% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Román je zasazen do roku 1958. (HellFire)
  • Píseň, kterou pouští Jamie v rádiu při jízdě autem „If You Believe“ zpěvačky Rachael Lampové můžete slyšet na soundtracku. (HellFire)
  • Soundtrack obsahuje mnoho písní skupiny Switchfoot, která byla svého času známá pouze v rodném San Diegu. Mandy Moore byla velkou fanynkou této skupiny a z velké části se podílela na účasti skupiny ve filmu. (HellFire)

Reklama

Reklama