Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (27)

plakát

Mládí v trapu (2003) 

Jestli byl někdy nějakej film, co ho lidi oslovovali slovem kult, tak já osobně tento film ho za něj označím, nezlobte se na mě , ale tohle je jízda, Ferrell haleluja....

plakát

Očista (2013) 

Super zápletka, ale mohlo se z toho vytěžit daleko více, což je obrovská škoda. Napětí téměř nulové, místy až totální nuda. Jediné pozitivum je herecké obsazení, díky kterému dávam tři hvězdy...

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Jak moc může být komedie černá? Sedm psychopatů posouvají hranici dále než je zdrávo, ale proč ne, koneckonců mají to v názvu. Hvězdná čtveřice Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken a Woody Harrelson hrajou jako o život, nevyzpytatelný děj, skvělé dialogy, soundtrack od Cartra Burwella stejně jako V brugách ušitý na míru, nemám co dodat. V Martinovi McDonaghovi roste silná konkurence Quentinovi Tarantino, v mých očích má i po stránce jednotlivých dialogů navrch, těším se na jeho další film, doufejme, že to bude co nejdřív.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Slušné, hodně akce málo kecání, mě se to líbilo, ale prosím vás žádné další pokračování už netočte, příběh stál za úplný hov...

plakát

Musíme si promluvit o Kevinovi (2011) 

Povedené drama, které je natočené se slušnou dávkou deprese, hodně připomíná filmy "Milovaný Joshua" nebo skvělé "Orphan", narozdíl od těchto filmů se spíše zaměřuje na pocity hlavních postav, film nenavazuje chronologicky na sebe ale sřídá doby, což dělá film ještě více zajimavějším. Po herecké stránce je to koncert, výborně zvolený Ezra Miller v roli Kevina, běhá mi z něho mráz po zádech ještě teď.

plakát

Urban Explorer (2011) 

Zdrtilo mě nemyslící a nelogické postupování jednoho z hlavních hrdinů, dokonce mě to donutilo několikrát za film říct “Ježiš to je debil“ dialogy hanba povídat, jediné co ušlo, byla záporná postava ta aspoň naháněla strach.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Ano jistě byly zde chyby, bylo to místy dost přitažené za vlasy, ale i přes tohle všechno je to po atmosférické stránce naprostý koncert nejenom Liama Neesona, ale i naprosto geniálně vloženého soundtracku Marca Streitenfilda zahaléného do mrazivé zimy.

plakát

Žena v černém (2012) 

James Watkins potvrzuje svoji formu a cit pro hororové umění. Po úspěšném Jezeře Smrti, natočil svůj druhý snímek s duchařskou tématikou, po pravdě jsem měl trošičku strach z toho, že to bude další duchařina, která po zhlédnutí poletí rovnou do koše, to se ovšem nestalo. Film je ne moc odlišný od ostatních duchařin, co se děje týče, ale má veliký smysl pro detail, na který klade důraz, v tom se od ostatních filmů liší, tím dostává celý film úplně jinačí náboj, já osobně jsem se bavil od začátku do konce ani nebudu počítat, kolikrát jsem se leknul.

plakát

Srbský film (2010) 

Asi nejzvrácenější film co jsem kdy viděl, jsem si celkem jistej, že nejsem sám kdo si to myslí. Příběh stará ohrávačka , ale o ten v tomhle filmu vůbec nejde. Když dáte dohromady pornografii, sadismus, brutalitu, vraždění, pedofilismus a icest vyjde vám z toho Srpski film, který si s těmito úchylkami opravdu hlavu neláme. Není to určitě film, který patří do koše, doporučit všem ho bohužel nejde, je to čistě film pro nátury silnější povahy.

plakát

Já jsem ty (2009) 

Zajímavý psychothriller, sleduje dva pohledy, milující rodiče a z druhého pohledu sociopatickou a k okolí naprosto bezohlednou Caroline, která se za každou cenu ať to stojí co to stojí, chce stát někým jiným, dokonalým, oblíbeným a nejlépe bezchybným člověkem. Scéna kde probíhá vražda naplňuje celý film surovostí a brutálností, je neskutečně realistická. Herecké výkony bezva, Soundtrack výborně ladil s atmosférou, jediná chybička byla, že měl film sem tam nějaké to hluché místo, kde člověka zrovna nemusel zaujmout.