Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Naprosto nejlepší seriál vůbec... Kdo by dokázal přežít bez legendární rodiny Simpsonových v hlavní roli s Homerem? Já teda ne... Tenhle seriál naprosto zbožňuju, nikdy nebude vymyšlen lepší seriál.Ty nejnovější řady mi připadají o mnoho víc legrační než řady předešlé. Nejvíc mě odrovnalo: ,,Bude to největší vražda od doby, kdy Snape zabil Brumbála." Lepší dabing je, podle mě, ten s Vlastimilem Zavřelem.

Mentalista

Mentalista (2008)

Pro většinu lidí nezajímavý, nudný seriál, ale mě se způsob vyšetřování vražd zamlouvá. Je to prostě jinak pojatá detektivka, kde se případy řeší psychologickým způsobem. Možná, že někdy to Patrik Jane přehání s tím kam až jeho schopnosti dosahují. Český dabing tomu taky dává svoje :-).

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Pan Bean vstoupil do našich srdcí jako nezapomenutelný trouba a bavič, dokáže dojmout, rozesmát i rozplakat, umí opravdu přesvědčivě udělat smutné oči. Každý si ho zapamatujeme. Jeho ksicht patří k těm nejlepším komickým ksichtům, jaké jsem kdy spatřil. Respekt Rowane Atkinsone!

Dexter

Dexter (2006)

Seriál, který mě svou nepředvídatelností doslova srazil ze židle. Utichnutí, rozbouření a to se točí dokola - okolo Dextera, jako ústřední postava seriálu se ze svízelné situace dostane vždy lépe on než jeho protivník, což se dá celkem předvídat a není to to, co mě dostalo. Nepředvídatelnost vývoje celého dění, je to co mě dostalo, není to seriál, kde nejsem napnutý co se bude dít. Je to vyjímečný seriál - jak příběhem, tak i výběrem hlavních postav a zápletky. Dexter si mě bezvýhradně získal také psychologickou dokonalostí a neobyčejně vytvořenými zvraty v případu (Geller, který byl jen v Travisově hlavě). Dexter je typ člověka, který dokáže utajit skutečně cokoliv, což snad nikdo nemůže popřít. Dalo by se říci, že v každé řadě narazil na sériového vraha, kterého vždy vystopoval dříve něž policie. Jsem neskutečně napjatý a velmi se těším na sedmou sérii. Šestá série skončila velmi, řekl bych zajímavě, zaujmul ten konec prostě :-). Dexter si zaslouží své místo v mých oblíbených seriálech! 300% !!

Futurama

Futurama (1999)

Budoucnost dává prostor pro možnosti aneb tímto způsobem je seriál ještě lepší než Simpsonovi, protože je tu prostě více prostoru pro fantazii a vytváření možných i nemožných planet, postav, zápletek, rozuzlení apod. Sympatické postavy, o jejichž rozvoji v průběhu seriálu nemůže být pochyb a tento rozvoj je scénáristicky vynikající. Zkrátka nemůžete Futuramu nemilovat, je vtipná, je vtipná, je vtipná.

Hospoda

Hospoda (1996)

Scénář je místy dost vycucaný z prstu, ale i tak je to výborná situační komedie s vtipnými vyústěními. Herecká sestava, která se tu sešla je opravdu skvěle sehraná a humor z ní jen srší.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Seriál srší trapností, není to pro každého, leč pro mě je to vynikající. Vtipných scén je skutečně docela málo, ale to vůbec nevadí, protože seriál má skvělý příběh s neuvěřitelně groteskními zápletkami.