Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Zdlouhavá a zbytečná prostřední pasáž. Ale na to, že jsem se tolika hodin v kině bál, tak to ve výsledku uteklo a užito. Za mě lepší, než první díl.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Nehledejte v tom hloubku a dobře se pobavíte :)

plakát

Čarodějnice školou povinné (2017) (seriál) 

Díl od dílu lepší a lepší :) Objektivně, nemá to kvalitu pěti hvězdiček. Ale... Když zvládnete začátek, aspoň do půlky první sezóny, který lze vyjádřit pouze "cringe", tak se vám dostane velmi milé dětské záležitosti, určené pro teen holky. Ale víte co? Já zrovna přesně něco takhle milého potřeboval, aby mi to vykouzlilo úsměv na tváři. A proto tomu zvyšuji hodnocení, ať o tu záležitost nepřijde někdo, kdo by ji též potreboval :). Nemám porovnání s původními seriály, ale herecké výkony to tady rozhodně nesnižují, spíše naopak. A samozřejmě, prvotní impuls byla nezapomenutelná lady Lyanna of Bear Islands

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Hodnocení po 4 dílech. Každopádně seriál by si určitě zasloužil o kapku delší díly, protože je to zábava.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Místama jsem se opravdu nudil, obzvlášť na začátku. Ale žádný film mě tak nepřekvapil svojí pointou na konci filmu, jako tenhle. Opravdu jsem to nečekal a jsem opravdu příjemně překvapený, že mě po dlouhé době nějaký film opravdu dokázal překvapit.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Řekl bych, že ve druhé sezóně kvalita prudce stoupá s každým dílem a vážně se nemůžu dalších dílů dočkat. Což u spousty jiných seriálů už opravdu říci nemohu. 1. Série 70% 2. Série (5 dílů) zatím 95%

plakát

Video Game High School (2012) (seriál) 

A je tu konec a s ním rozporuplná třetí série, aspoň pro mě. Vlažný rozjezd, velmi slabý střed, ale nejvíc epický a bombový hodinový konec, jaký jsem si ho představoval. Celý cast, celé herecké obsazení mi bude chybět. Herci mi seděli, koukalo se na ně dobře a mezi páry to i jiskřilo. Nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem i přes pár slabých epizod. Ps: Původně jsem nejradši koukal na Jenny, ale s postupem dílů jsem se zamiloval spíš do Ki :)

plakát

Yes Man (2008) 

Život mi to nezmění, ale neskutečně super pocit a dobrá nálada z filmu? Yes, man. Roztomilá Zooey? Yes, man.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Slabý a pomalý rozjezd, kdy jsem to chtěl skoro vzdát, ale jsem rád, že jsem to neudělal, protože poslední půl hodinu jsem se bavil rovnou na hvězdiček šest! :)

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Hodnotím pouze první sérii, na další teď zatím z nedostatku času a taky na doporučení koukat nebudu :)