Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Romantický
  • Akční

Oblíbené seriály (5)

Bylo, nebylo

Bylo, nebylo (2011)

Viděna 1.série, opravdu tento seriál doporučuji - nechybí intriky, láska, přátelství....další plus dávám výbornému nápadu prolínat svět pohádek s realitou, vše do sebe zapadá jako malé dílky puzzle. Pochopíte určité souvislosti a budete fandit výhře dobra nad zlem....možná budete čekat (stejně jako já) trošičku jiný konec, ale rozhodně je na co se dívat. Za mě jasný plný počet a kurňa - kde najdete lepší Sněhurku s Krasoňem než tady?! :))

Místo nahoře

Místo nahoře (2004)

Nejlepší český seriál. Bez debat. Srdcová záležitost, bravůrní herecké výkony, propletenec lidských osudů. Nemám co vytknout.

Anne s E na konci

Anne s E na konci (2017)

Nádherná příroda, skvělé herecké obsazení, dechberoucí hudební podkres. Obzvlášť nadšená jsem z Lucase, vdechl postavě Gilberta vše potřebné.... velké poděkování za titulky, Janulka841! SÉRIE 2 - Druhá série je rovněž nádherná a smekám před všemi, kdo se podílí na tomto seriálu. Pokračování neubírá na kráse první sérii, ale plynule na ni navazuje. Příběh se posouvá nečekanými směry, které ve výsledku tvoří nevšední seriálový zážitek. Jsem nadšená a tleskám, tohle se opravdu povedlo. :) SÉRIE 3 - Dechberoucí, nezapomenutelné, kouzelné..... tolik citu a emocí. Jsem fanynka tohoto seriálu, nemá chybu, dokonalost.