Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Doktor Strange (2016) 

Nejoblíbenější Marvelovka, která sesadila z trůnu všechny ostatní.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Pět hvězdiček dávám především díky vazbě Chrise Pratta na jeho kazeťák s hudbou. S takovou vlastností se plně ztotožňuju. :-D

plakát

Drive (2011) 

Me na tom nejvíc asi zaujal ten zajímavý zvrat, kdy se z romantického akčního filmu, stal docela drsnej krvák- takovej twist jsem zas tak nečekala, s otevřenou pusou jsem koukala na prostřelenou hlavu Christiny Hendricks, nebo když Ryan Gosling doslova rozdupal a rozmasiroval hlavu nějakými smejdovi ve výtahu. Neřekla bych to do něj, vypadá jako klidas, který si prostě jen tak řídí v nočním městě. Nakonec se ukazuje jako chlapík s roztomilym úsměvem, ale zvracenym stylem masovyho zabijáka. Do TOP 20 se to asi v mém seznamu asi nedostane, ale v TOP 30 se muže klidné zabydlet. A poznámka k soundtracku: AWESOME!

plakát

Klub rváčů (1999) 

Říkala jsem si: To bude nějakej ten klasickej akčňák pro kluky...Já husa hloupá! :D Film mého gusta. Pár mozkových poruch, hloubavé vnitřní monology a nějaká ta krev. Nechápu jen to, že jsem se na to nepodívala dřív.

plakát

Zamilovaní (2011) 

Stručně a jednoduše,..je to hezký film a není zbytečné se na něj podívat, ale zas tak moc Vás to nevytrhne. Herci jsou sympatičtí, ale nepřijdou mi dostatečně přesvědčiví a příběh má jistý potenciál, který zůstává z velké části nevyužitý. Presto si tento film 3 hvězdičky zaslouží.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Nedokážu o tom úplně dát dohromady myšlenky. Kniha byla skvělá a bála jsem se, že film bude horší, jak už to bývá, ale film horší nebyl, podstatné věci zůstaly zachovány, nějaké postavy jsem si sice představovala jinak (například maminka Házel mj je ve filmu velice ne sympatická, zatímco v knize byla jak strážný anděl), ale i tak jsou zde dobří herci, parádní soundtrack a všechno šlape tak, jak se od americké kinematografie už dá očekávat. Ale stejně je na tom všem nejlepší ten příběh, takže mých pět hvězdiček spíše putuje k autorovi Johnu Greenovi.

plakát

Adult World (2013) 

Teda doufala jsem v něco lepšího, už jen John Cusack, Emma Roberts a Evan Peters. Ale příběh je slabý a tak trochu o ničem a herci zde ani neměli moc velký prostor, aby se vyřádili. Každopádne to není špatný film.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Jsou to tedy slabší 4 hvězdičky, já miluju filmy Woodyho Allena a tenhle se opravdu výborně povedl a rozhodně se za něj nemusí stydět, ale něco mi tam trošičku chybělo, nevím co. Asi jsem zvyklá, že Woodyho filmy v sobě mají o trošku víc humoru a tenhle měl méně než jsem zvyklá. Ale moc se mi líbila ta myšlenka, že peníze člověka neudělají šťastného. Jen ho zabaví blyštivým pozlátkem, aby nad svým neštěstím nemohl přemýšlet. A ani peníze nedělají inteligenci. Věčná škoda, že to tak v našem světě vypadá a bohužel na tomto základě funguje.

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Po dlouhé době jsem objevila film, který mě zasáhl jako blesk. Víc teď nejsem schopná říct, snažím se strávit ten skvělej zážitek, snad později.

plakát

Don Jon (2013) 

Na filmu Don Jon je nejlepší pointa celého filmu. Je to vlastně o tom, proč jsou lidé ve vztazích tak nespokojení. Muži občas čekají sex jak v pornu, což je vlastně jen iluze (promiňte ty výrazy) dechberoucího, zpoceného šoustání do omdlení, a ženy zase ztrácejí hlavu při romantických filmech, které z reálných mužů dělají totální břídily. Jak potom máme být šťastní ve skutečnosti, když nás denodenně zábavní průmysl krmí umělýma náhražkama?