Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (2014) 

Animáky poslední dobou moc nemusim. Přijde, že se spíše hledí na to, udělat jich hodně, místo toho aby se udělalo pár animáků, které vás připoutají k židli na x hodin, protože je budete sjíždět opakovaně. Kdysi mi Shrek, Madagaskar a Ice Age bohatě stačily a viděl jsem je i několikrát zasebou několikrát do týdne. Pan Peabody rozhodně vybočuje z řady. Konečně animák, u kterého se doopravdy pobaví i dospělý člověk. Nehledě na to, že se děti dozví, že bylo něco jako starověký Egypt, nebo, že žil někdo jménem Leonardo da Vinci. Příjemné postavy, prostředí, animace i příběh. Jestli se tímto startuje nová vlna animáků, možná opět zvážím jejich sledování.

plakát

Pompeje (2014) 

Pompeje jsou souborem skoro všech holywoodských klišé. Máme tady záporáky, lovestory, rivalitu, která se zvrhne v přátelství, happy end (tak +-) a nějakou tu výplň k tomu. Po herecké stránce není moc co rozpitvávat. Emily roztomilá jako vždy, Kit hrál svou klasiku... Jen Kiefer mi nesednul (nevím jestli tím, jak byla napsána role, nebo, že to, co měl napsáno hrál blbě). Co mu ale nemohu upřít je, že na hraní parchantů má xicht. Na druhou stranu, co se doopravdy povedlo je vizuální stránka věci... Už se mi dlouho nestalo, že bych na 3D filmu cuknul hlavou před letícím trámem. Vše je krásně špinavé... Doopravdy, špína je všude. Špinaví otroci, špinaví gladiátoři, čistí bohatí obyvatelé Pompejí, kteří budou za chvíli také špinaví. To + 3d poletujcí nepořádek ze sopky ve vás vyvolá pocit, že se vám za zády děje něco strašného... Měl jsem bohužel to štěstí a viděl jsem verzi s dabingem, té se radši vyhněte. Je mnoho lepších filmů ale také je mnoho horších. Škoda, že nejdou hvědy půlit, jinak by si Pompeje zasloužily 2,5.

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) 

Pokud měl režisér v plánu udělat kravinu, tak se mu to povedlo. Pokud ne, a chtěl to brát vážně, pak teda ne.

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

Super nápad, totálně zabitý "stejností dílů" a hereckým obsazením (neuvěřitelně mi už od prvního dílu vadí postava Charlie -Tracy Spiridakos- ). Dívám se dál a v hloubi duše doufám ve zlepšení.

plakát

Renoir (2012) 

Doopravdy krásné prostředí. Toť vše.

plakát

Martin a Venuše (2012) 

Možná by mě film oslovil více kdybych měl děti a rodinu. Takhle ale musím napsat, že to byla nuda nad nudu. Film je sice napěchován vtipy, které na můj vkus vůbec vtipné nebyly. Zasmál jsem se až u makovic. Jedna * se dělí mezi známé prostředí a makovice.

plakát

Hašišbába (2012) 

Film jsem viděl kvůli škole, dobrovolně bych na to nikdy nešel, a po přelouskání těch 87minut nevtipných vtipů, místy až trapných, jsem se utvrdil v prvotním názoru. Na konci filmu mi v hlavě proběhly dvě otázky, "Co to prohoba je?" a "Proč?"

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

O hvězdu víc, že už konečně i mocná amerika dostala na p*del

plakát

Bite Me (2010) (seriál) 

Konečně seriál o někom, kdo ví co se zombíkama dělat