Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (66)

plakát

Cool Girl! (2023) 

Vlastně takové, jako když chceš napsal kultovní snímek podobný Gymplu, ale spleteš si to s Gymplem s ručením omezením. A hudbu ti k tomu složí stejní lidé jako dělali hudbu k The Sims... Je to vlastně naprosto skvělý zfilmovaný klišé a deus ex machina. Obdivuhodně placatý.

plakát

Jurský svět (2015) 

Třetí hvězdička za Chrise Pratta. První a druhá za tu srandu.

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

U těchhle filmů mě až mrzí, že tu není hodnocení "ultra odpad".

plakát

Dobyvatelé rudé planety (2005) (TV film) odpad!

"Vypadá to, žeto je z čediče!" ... "A?" ... "Nic, jen postřeh." Aneb dialogy jak z castingu Miss.

plakát

Podfukáři (2013) 

Stejně jako jsou ukázkové efekty, tak je ukázkový i deus ex machina v samém závěru. Samotný film má sice krásný spád, nicméně závěr je tak přitažený za vlasy, že by leckoho skalpoval.

plakát

Vanguard (2007) 

Tenhle film je pro mě legenda, co se týče thrillerů pandemii. Nic tak neúmyslně vtipnýho jsem ještě neviděla.

plakát

Upírův pomocník (2009) 

"Jak těžké je asi frčet?" ... S množstvím drog, jaké měli k dispozici tvůrci, to určitě těžké být nemůže. Překlad žalostný. Zatímco předloha se snaží aspoň trochu tvářit jako horror, tohle je směšná fraška s mizernými efekty.

plakát

Ghoul (2015) 

Hodina a půl založená na stupidních rozhovorech, rádoby nechutných (ve výsledku neuvěřitelných) záběrech a lekačkách, které stojí a padají na změně hlasitosti zvuku, omezeném výhledu a, zcela zjevně, na sugestibilitě diváka (z čehož to poslední se snaží prodat asi tak v 90% případů). Více ne.

plakát

Ulovit miliardáře (2009) odpad!

Nebojím se říct, že to je jeden z nejzbytečnějších filmů, co jsem kdy viděla. Neohrabaná kritika současné společnosti (ač možná trefná), zjevná snaha natočit "Kouř 2" (kamera, zvuk a plno dalšího jako přes kopírák), z které vzniklo něco, co trvá celých 88 minut, po kterých už si jen divák setře slinu z koutku a jde si pustit Ordinačku. Au au.

plakát

Sinister (2011) odpad!

Hlavní záporák má čerstvě kurz šití, "ta dobrá" má cihlu na střeše, která škodí zdraví. A kameraman Parkinsona. A já částečnou lobotomii....