Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Pornografický
  • Horor

Recenze (15)

plakát

Párty Hárder: Summer Massacre (2022) 

Konečně nějáký český film, který je jak vulgární tak i srandovní zároven, to tu ještě nebylo. Ve většině tzv komedií se známými herci se člověk nudí od začátku do konce, tady je to přesně naopak. Nové, neokoukané, šokující......... co mi přišlo nejvíce pitomé a nezábavné je finále s rybími lidmi

plakát

Roger Waters: The Wall (2014) 

Hvězda dolů za Comfortably Numb, tuhle skladbu prostě může zpívat a hrát jen Gilmour, jinak to trhá uši.

plakát

Stíny v mlze (2022) (seriál) 

Celý seriál byl přípravou na poslední díl, který byl nejhorší. Hlavní záporák prezentovaný jako geniální zničeho nic geniální být přestal a čekal až si pro něho příjdou, nakonec to končí klasickým happyendem. Nic novýho zkrátka nuda.

plakát

Heavy Metal: Tvrdší než život (2006) 

Velmi špatný dokument o nejlepší hudebním stylu. Celé to bylo dosti upjaté a nezáživné. Zmíněné byli jen anglické legendy a většina jen USA šit pop-rap-trash metal amíci nic lepšího nehrajou. Kdo uznává jako já zejména německý metal, tak se snad nedočká ani jedné zmínky.

plakát

V síti (2020) 

Velmi dobře natočený dokument, bylo to zábavné i šokující a především překvapující. Jediné z čeho mám obavy je, že je to dokument nevěrohodného Víta Klusáka, který vydával Svět podle Daliborka za dokument ze kterého se pak vyklubal hraný film, snad V síti nedopadne stejně.

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) 

Absolutní bomba! Normálně na žádný dokumenty nekoukám,protože jsou nudný,ale tohle je úplně o něčem jiném.Kajínek skvěle mluví a i když o vážných věcech,tak je to i zábavný a dá se říct i svým způsobem napínavý.Zkrátka sympaták,škoda že jen 5 dílů,snad bude Jirka v TV častěji.

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Když budeš moc dobrý,tak ti to vybavím a můžeš spievat se mnou:-D