Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama

Recenze (17)

plakát

Zloději zelených koní (2016) 

Zajímavý film z prostředí "českých zlatokopů" se. slušnými hereckými výkony hlavních protagonistů. Za mě 80%.

plakát

Zvonilka a tvor Netvor (2014) 

Myslím si, že všechny animáky by měly končit happy endem, už jen kvůli dětem, které na něm chodí. Nedělám si srandu, ale po skončení filmu všichni dospělí v kině brečeli. Jak se potom asi cítí ty děti?

plakát

Božské dorty od Markéty (2013) (pořad) 

Je pravda, že tato česká verze Božských dortů je někdy poněkud nudná, ale já pořady o dortech miluju, takže i přesto pravidelně sleduji. Celou dobu mi ale na tom pořadu něco "nesedí"..možná to bude právě samotná Markéta.

plakát

Jack a obři (2013) 

4 hvězdičky dávám hlavně proto, že mě už odmala obři fascinují. Byla to pěkná podívaná, ale dalo se z toho vytěžit mnohem více - více bitev, méně pohádky a hlavně žádný dabing!

plakát

Bídníci (2012) 

70 % - a to proto, že muzikály moc nemusím a chvílemi to bylo až zdlouhavé. Musím říctm, že bych mnohem více ocenila filmové zpracování, nicméně příběh Bídníků je tak zdrcující, že nemohu hodnotit vyloženě negativně. Nicméně zpívání tomu dodalo emotivní náboj a nakonec to bylo docela zajímavé. Jediný herec, který mi tam vůbec neseděl byl Russell Crowe.

plakát

Srdce k pronajmutí (1997) (TV film) 

Pohodový film, který rozhodně patří k těm lepším z vánočnch.

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Ach joo.. takove zklamani. Pokračování mého oblíbeného filmu už není vtipné ale spíše trapné a navíc depresivní. Charaktery některých postav jsou dost divné a herecké výkony otřesné. Vytáčelo mě i neustálé opakování hlášek, které už bohužel vtipné nebylo, nicméně chápu, že to k běžnému třídnímu srazu patří. 40 %

plakát

Atlas mraků (2012) 

Tento film je pro mě velice rozporuplný. Prvních pár (desítek) minut mi trvalo, než jsem se v příbězích jakž takž zorientovala. Musím ale uznat, že jsem se za celou dobu ani jednou nezačala nudit a pravděpodobně to bylo tím, že jsem se s napětím nemohla dočkat konce, kdy se vše rozuzlí, vysvětlí a pointa bude určitě převratná. Bohužel jsem ale čekala originálnější pointu nežli propojenost našich osudů napříč časem a boj za hodnoty jako je svoboda, pravda, spravedlnost a láska. Navíc si myslím, že k vyvolání emocí diváka není třeba tolik úmrtí..

plakát

Růžový panter 2 (2009) 

To je opravdu komedie jak se patří :) Stokrát lepší než jednička. Nasmála jsem se dost a ani chviličku se nenudila. Super!

plakát

Lítám v tom (2009) 

Je to celé takové nemastné, neslané.. Podruhé bych si to rozhodně nepustila.