Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené filmy (9)

Plivu na váš hrob

Plivu na váš hrob (2010)

Nepřečtl jsem si o čem tenhle film je. Mladá krásná spisovatelka jede na venkov psát knížku, aby měla klid a zdejší burani nejsou na žádnou namyšlenou městskou pipku zvědaví :)Nebyla tu podle mě jediná scéna, která by mohla diváka nudit, dobré herecké výkony, pořádná dávka napětí, brutality a pomsta Jennifer ta byla prostě dokonalá. Hodnotit tenhle film 2 hvězdičkama a méně je pro mě těžkej nevkus :)

Storm Warning

Storm Warning (2007)

Zatim asi jeden z nejlepších exploitation filmů co jsem viděl.. rodinka psychopatů v čele s tatkou je fakt nezapomenutelná.. film je dost brutální ale neni to zas taková brutalita ze který by se vám zvedl žaludek.. dialogy dvou bráchů a jejich táty taky stojí za to, tohle je prostě špičkovej film !80%

Angst

Angst (1983)

Syrovej, nepříjemnej a depresivní film. Erwinu Lederovi role sedla jak vyšitá. Scéna v podchodu je brutální a hudba je taky super. Jeden z nejlepších hororů který jsem viděl za poslední 2roky ne-li nejlepší. Tomuhle filmu nemám co vytknout. Snad jenom že náladu opravdu nepozvedne.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Asi jsem neměl všech pohromadě, když jsem dal tomuhle filmu 3*. Podíval jsem na něj znova a zjistil jsem, že je to opravdu skvělej film s Bradem Pittem, kterej nikdy nebyl můj velkej oblíbenec, ale díky tomuhle filmu se mým oblíbencem stal.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Ta myšlenka že člověk místo stárnutí mládne mi přijde perfektní.. neni to nejlepší film Davida Finchera ale i tak by se vešel mezi 20 nejlepších filmů co jsem kdy viděl a celej film mě donutil přemejšlet o životě a předevšim první třetina filmu byla skvělá..

Volný pád

Volný pád (1993)

Ten moment kdy už toho má člověk plný zuby určitě zažil aspoň jednou každej z nás a já se vůbec nedivim člověku, kterýmu ruply nervy v tropickým vedru uprostřed betonový džungle a ten americkej systém tomu taky určitě moc nepomohl.. Volný pád je výborně zrežírovanej film s naprosto úctihodným hereckým výkonem Michaela Douglase.. takhle má vypadat stará poctivá filmařina :)

Smrt ve tmě

Smrt ve tmě (2016)

Tomuhle já říkam masterpiece ! Takovejch filmů, kde dostanou mladý hlupáci lekci od starýho slepýho veterána by mohlo bejt víc.. tenhle film se přesně trefil do mejch hororovejch chutí a nemůžu mu vytknout vůbec nic.. chvílema sem napětím sotva popadal dech a užíval si tu bezmoc mladejch zlodějíčků, který si vybrali opravdu špatnej barák.. super scénář, super kamera a super režie..

Čelisti

Čelisti (1975)

Pro mě nejlepší Spielbergův film. Naprostá klasika která nenudí ani po letech.