Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (19)

plakát

Město Ember (2008) 

Pěkné, ale s knihou se to opravdu srovnat nedá.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Skvělý film a Tom Hanks jako vždy dokonalý.

plakát

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999) 

Když jsem se na to dívala poprvé, tak jsem si pomylsela, že větší trapnost jsem v životě neviděla. Ale i přesto jsem se musela na film dodívat. Ovšem na konci se můj názor na film obrátil o 180 stupňů a teď se na to vždy ráda podívám znovu. Jeden z nejlepších konců, co znám :)

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Občas je to trochu zamotané, ale jinak milý filmek. I když dost mě překvapil (a ne zrovna mile) ten konec. Ovšem to neubírá na kvalitě filmu. S Josephem Gordonem-Levittem jsem zatím neměla moc dobré zkušenosti ale toto se mu opravdu povedlo.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Od tohoto filmu jsem čekala něco jiného, myšleno v tom dobrém slova smyslu. Zajímavě pojato a vůbec jsem se u toho nenudila. Svou oblíbenou herečku Rachel McAdams bych tam ani nepoznala s jejími blond vlasy...

plakát

127 hodin (2010) 

Celý příběh se odehrává v propasti a je o tom, jak se muž snaží dostat z propasti ven. Nakonec si uřeže ruku a odejde. Celkově je film o ničem a docela nudný. Tři hvězdy za originalitu a ne vždy nudný děj.

plakát

Tabaluga (1997) (seriál) 

Když jsem byla malá, měla jsem tuto pohádku moc ráda. Byl to jeden z mých nejoblíbenějších večerníčků (na polaku).

plakát

Muž, který sázel stromy (1987) 

Je to dost špatná animace....díky ní jsem z filmu moc nadšená nebyla, ale musím říct, že je tam obsažena krásná myšlenka. Myšlenka o tom, co člověk dokáže, když jde za svým snem a nevzdá se.

plakát

Osobní strážce (1992) 

Když se chci podívat na nějaký pěkný romantický film u kterého mi ukápne pár slz, ale kde to není až přeromantikováno tak sáhnu po Osobním strážci....akce a romantika v jednom se ksvělou Winey Huston a krásnými písněmi.

plakát

Láska přichází zvolna (2003) (TV film) 

Ns film jsme se dívali ve škole a moc se mi íbil....takový milý podový filmek u kterého se i člověk zamyslí....a skvělé herecké obsazení. Katherine Heigl mám moc ráda a Skye McCole Bartusiak zvládla svou roli nevlastní dcery úžasně.