Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (8)

Batgirl

Batgirl (2024)

Projekt byl ukončen po investování desítek milionů amerických dolarů a poté, co už bylo dokončeno natáčení. Podle listu The Guardian se Batgirl zařadila mezi nejdražší zrušené filmové projekty všech dob. Původní rozpočet filmu byl okolo 80 milionů dolarů, konečné náklady na produkci ale byly vyšší v důsledku covidových opatření. Podle informací New York Post dokonce přesáhly 100 milionů dolarů. Důvody zrušení nebyly bezprostředně zcela jasné. Společnost Warner Bros médiím sdělila, že rozhodnutí souvisí s „posunem ve strategii našeho vedení“ ohledně HBO Max a komiksového světa značky DC. Zároveň se objevily informace o interních pochybnostech ohledně kvality snímku.

Training Day

Training Day (2001)

V jedné z posledních scén, když Alonzo (Denzel Washington) odjíždí z poslední rvačky s Hoytem (Ethan Hawke), je jeho auto neponičené. V předchozí scéně ale několikrát narazilo do jiných vozů.

Kurs sebeovládání

Kurs sebeovládání (2003)

Ve scéně, kdy Dave (Adam Sandler)  a Buddy Rydell (Jack Nicholson) odjíždějí z kláštera, kde si byli vyřídit účty z mládí, vyjedou polní cestou na silnici a přejedou dvojitou žlutou středovou čáru. V následující scéně je však ve zpětném zrcátku vidět čára jednoduchá, přerušovaná, bílá.

Final Fantasy: Esence života

Final Fantasy: Esence života (2001)

Téměř žádná z postav nemá vousy, se kterými si tehdejší digitální technologie neuměla poradit. Nepomáhala ani ruční animace, proto vousy uvidíme pouze na postavě doktora.

Reklama