Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Pobavila jsem se. A to říkám s plným vědomím a svědomím člověka, který naprosto nic nečekal, a jestli něco, tak trapas. Přelet nad kukaččím hnízdem to teda, Jacku, není, ale když ty umíš zahrát všechno - a s grácií. Psychosedánky mě asi pobavily ze všeho nejvíc a taky asertivní John Turturro :-)), ale co bylo zoufalé - po milionté "citové vyblejvání na stadionu+mikrofon+cedule" - na to už by měl být nějaký filmový předpis. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nejlepším kurzem sebeovládání je zajet si na pár týdnů do hotelu Titanic Beach. Proti tomu jsou i Jack s Adamem pouhými kašpárky v loutkovém divadle. Nehledě na to, že tenhle film pobral tolik nešvarů amerických komedií, že kdyby si měl dát novoroční předsevzetí, vzdá to dřív než Váša dočte svůj po(s)lední projev. (Filmfest Hurghada 2012, 28/67) ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Jako pohodový zábavný relax ok, ale vzhledem k hvězdnému obsazení i jinak schopnému Peteru Segalovi jedno velké zklamání. Sandlera mám hodně rád a považuji ho za dobrého herce, pokud ho někdo přinutí hrát, Nicholsona zbožňuji a je pro mě nejlepším hercem vůbec, ale tady se věci jaksi nesešly. Oba sice mají hrát svůj standard a také ho předvádí, ale dementní scénář včetně strašidelné pointy sráží jejich zábavný projev do sféry nepříjemné sebeparodie (především tedy v případě Nicholsona). A navíc absentuje nápaditý dialogový humor, který je vytlačen přiblblými emocionálními výlevy nebo lacinější fyzickou srandou, jakkoli je například bitka s pobožným J.C. Reillym výborná. Na jedno zhlédnutí za slušné 3*. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson je buď šílenec, nebo génius. Nebo obojí. Ten film mě díky jeho kreacím celou dobu bavil (což se nedá říct o Sandlerovi), ale scénář je nedomyšlený a velká část věcí vyvolává otázky o ne/realističnosti. Korunu tomu dodá nečekané rozuzlení na konci. Nebýt toho kýče se starostou a stadionem, tak bych šel s hodnocením o hvězdu výš. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nebyť skvelého obsadenia, bol by Anger Management iba ďalšou priblblou hollywoodskou komédiou, ktorá smeruje všade len nie tam, kde nakoniec skončí. Scenár a réžia rozhodne nie sú jej devízami. Ale herci v hlavných aj vedľajších úlohách ju zachraňujú a vyťahujú nad priemer. Síce nie decentná a elegantná oddychovka, akú by sme čakali od filmu s Jackom Nicholsonom, ale určite veľmi zábavná oddychovka, akú by sme nečakali od filmu s Adamom Sandlerom. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy Dave (Adam Sandler)  a Buddy Rydell (Jack Nicholson) odjíždějí z kláštera, kde si byli vyřídit účty z mládí, vyjedou polní cestou na silnici a přejedou dvojitou žlutou středovou čáru. V následující scéně je však ve zpětném zrcátku vidět čára jednoduchá, přerušovaná, bílá. (eltazar)
  • Poslední film herečky Lynne Thigpen (Brenda Daniels), která zemřela měsíc před jeho uvedením do kin. Snímek je věnován její památce. (ČSFD)

Reklama

Reklama