Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Romantický

Recenze (360)

plakát

Čert ví proč (2003) 

Průměrná až podprůměrná pohádka. Ale to peklo a hlavní pekelníci!!! Nevím, v jaké jiné pohádce peklo vzbuzuje respekt.

plakát

Český žurnál - Spolužáci (2017) (epizoda) 

Dokument o názorech pana režiséra. Nemyslím si, že dokument nemá obsahovat osobní názor, ale taková fanatická arogance, demagogie a netolerantnost se hned tak nevidí. Spolužáci i paní učitelka byli fajn, příkopy mezi městem a vesnicí vykopával jen pan režisér.

plakát

Metanol (2018) (TV film) 

Bez očekávání jsem náhodou zkoukla a neodtrhla jsem se do konce, Scénář, kamera, neotřelí herci, doprovodný cimbál, vše mě stoprocentně vtáhlo. Panáka už si asi nikdy v životě nedám.

plakát

Rodinný film (2015) 

Jediný osud a herecký výkon, který mě trochu zaujal byl pes Oto. Divné.

plakát

Chladnokrevně (1967) 

Působivá, autentická až dokumentárně působící rekonstrukce vyvraždění jedné rodiny v podstatě bez motivu. Ale v podstatě jde o téměř přesnou adaptaci Capoteho knihy. Pro toho, kdo knihu četl v podstatě zbytečné.

plakát

Odplata (1999) 

Při sledování mě to bavila. Za dva dny jsem ale těžce vzpomínala, o čem to bylo. Zábavná jednorázovka, která vyšumí a v rámci rámci žánru zábavné a zřejmě nadprůměrné. Neutkvělo v paměti.

plakát

Dobře placená procházka (1966) (TV film) 

Hudební filmy, muzikály apod. nesnáším, takže se neodvážím hodnotit níže. Ale ano, ani jsem moc netrpěla. Takže v rámci žánru by to klidně mohlo být za pět. Ani jsem moc netrpěla. Subjektivně by to byla 0 jako u všech hudebních filmů kromě scén s paní Hegerovou.

plakát

Pytel blech (1962) 

Hodnoceno z dnešního měřítka nejde o nikterak převratný počin, Autenticita holek na internátu a jejich soudružek vychovatelek je zábavná, ale po chvíli sledování banalita rozhovorů byla poměrně otravná.Na jedno shlédnutí zábavné. Scéna s podnikovou schůzí řešící rebelující děvče byla vynikající. Vůbec dospělé postavy byly vystižené daleko zábavněji, Sympatický, ale nijak převratný začátek skvělé rebelující režisérky.

Ovládací panel
2 body