Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Spáči

Spáči (1996)

SOLO: 90% prostě "klasika" v tom opravdovym slova smyslu. Skvělý scénář, dobré herecké výkony - hlavně Dustin Hoffman byl excelentní, i když na malém prostoru. vynikající,skvělá, "sociální detektivka, při obhajobě D. Hoffmana slzy v očích nad hereckym výkonem. LOVEC: 70%. klasicka filmařina leč ponekud zdlouhave - sceny s bohem, jakkoli v realu uveritelne, podane sentimentalne a kycovite, propagantisticky. naprosta absence snahy pridat hercům 13 let navic, krome hlavnich hrdinů-hranych jinymi herci. pomerne slusny dustin hoffman, jinak prumerny herec upsouklych filmů ve poslednich 25 letech. zaverecny hepáč zlehla vyvazeny kriminalnim dovetkem.

Adamova jablka

Adamova jablka (2005)

opravdu černá "komedie". povinná výuka pro uchazeče o katechismus. jednim slovem skvělé! STATOIL MUSÍ ZEMŘÍT!

Zápisky o skandálu

Zápisky o skandálu (2006)

Lovec: ne 100 percentne nove tema, ale podane realisticky, primerene. perfektni herecke vykony, predevsim obe hlavni zenske role. dokonale padnouci hudba, jak jinak. Solo: "jestli máš problémy, doma, v práci nebo s manželem, tak já ti s nima fakt nepomůžu". Perfektní.

Zvětšenina

Zvětšenina (1966)

lahůdka od začátku až do konce. Fantastické sceny s větrem a pantomimou.

Spalovač mrtvol

Spalovač mrtvol (1968)

V první řadě geniálně vyšinutý Ladislav Fuks, v druhý řadě geniálně vyšinutý Hrušínský. Malý český člověk věčně VĚČNĚ žije. a zbytek jeho rodiny se houpe v koupelně.

Zátoka

Zátoka (2009)

...a v japonsku to furt žerou...smrt nadnarodnim firmam a spolkum (delfinilov, shell, parlament.cz, katolici apod....)