Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Zvláštně zajímavej film, Walterovi jako postavě, sem hodně držel palce a bavilo a líbilo se mi jeho světový cestování, hlavně scéna na skejtu má svoje kouzlo. Hudba to krásně doplňuje ale i přes to všechno... Jak to jen napsat? Nemá to prostě něco co by mě zasáhlo, nebo... Nemá to prostě na tu pátou hvězdu. Ikdyž bych ju rád dal ale něco mi tam krapet scházelo.

plakát

Predátor (1987) 

Souboj člověka s vyspělejším druhem uprostřed nehostinné džungle. Na tu dobu hodně solidní efekty. Predátor je asi nejlepší a nebo spíš nejstylovější mimozemšťan co se ve filmu kdy objevil. Měnění vizí a neustálé opakování si, co před chvilkou pronesl někdo z vojáků má svoje kouzlo. Celkovej souboj je však na filmu to nejlepší a to hlavně ten závěrečnej. Dutch je borec. Ikdyž Rambo by si asi taky škrtnul,

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Neskutečná čurina se Stathamem, kterej se nepere a spoustou dalších brutálních postav. Parta magorů se honí za diamantem velkým jako pěst, jeden blbej, druhej ještě blbější, třetí nesmrtelnej, čtvrtej kulkozubej a pátej nejblbější a takhle bych mohl pokračovat.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Hodně proslovů v tomhle filmu stojí za to. Fincher to natočil fakt mistrovsky. Pomalu ale jistě se to vyvíjí a já jsem od toho tenkrát čekal že to bude o partě týpků co si budou někde ve sklepě dávat na kožich. O tom filmu sem věděl jen to co vyčtete z názvu. Nakonec to přerostlo v něco mnohem většího. Brad Pitt v jedné z jeho nejlepších rolí a Edward Norton, mě dost sympatickej herec, kterýho je zajímavý v tom vývoji sledovat. Rozhodně jako rváč nevypadá ale i chcípák se umí dobře trefit :).

plakát

Sunshine (2007) 

Parádní film s kvalitními herci a od mého oblíbeného režiséra. Sunshine je jeden z mých "nej" už jen pro to, že má snad ten nejbombovější soundtrack hrající při scénách, u kterých zírám jak duševně nabořenej a mou lidskou kůži bleskovou rychlostí střídá ta husí. Například Cappův skok. Naprosto boží.

plakát

Flákači (1995) 

Na tenhle bych se dokázal dívat stokrát a ještě jednou dokola. Jeremy London je sice trošku dřevěnej ale jinak je to výbornej film, kterej si můžu pustit. Film o jednom dni v obchoďáku kam posadíte dva borce, z toho jeden furt kouká jak makak pod kterým křupe větev a druhej řeší genitálie superhdinů a jejich souložení. Jay a tichej Bob jako vždy skvělí. Nahláškovaný a furt se tam něco děje. Promě číslo jedna od Kevina.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Tohle se mi u filmu snad už dlouho nepovedlo. A překvapuje mě to i přes tu stopáž, kdy jsem vydržel tomu filmu věnovat 100%ní pozornost. Ten film mě unesl, přitáhl si mě k sobě a zabalil mě a já sem si připadal jako malý dítě, který obejme jeho máma, potom co se spolu dlouho neviděli. Pro mě jasnej film roku a možná víc, to prozradí další shlédnutí.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Tohle je něco pro mě. Sci-fi western. rezavá, rozapadjící se loď a drsnej kapitán na palubě. Špinavá Jewel Staite si získala moje srdce. V rámci sci-fi pro mě naprostá jednička a ti co to utli, tak těm nepřeju v životě nic hezkýho. Každej z posádky upoutal mou pozornost a já s radostí sledoval jejich osudy a držel jim palce. Vážně bych si přál aby to bylo delší ale v životě nemůže bejt všechno jak si přejeme a tak o něco co si zamilujeme občas přijdeme. Ovšem to universum je prostě bombastický a dalo se tak strašně krásně využít. Jenomže prachy sou prachy.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Převelice vynikající seriál, převelice výborný Michael C. Hall, převelice sprostá Jennifer Carpenter, převelice moc igelitu a krve, převelice jsem si tenhle seriál oblíbil. Dexter je něco jedinečnýho. Tenhle vrahoun si mě získal. Jeho představitel se taky umí tvářit jako pěkně divnej magor a to je ono. Občas samozřejmě byly slabší chvíle a ale jako celek je seriál na vrcholu, na kterej jestli někdy dosáhne jinej seriál tak budu chodit rok plešatej. Jeden z hodně mála seriálů u mě sledovanej od začátku až do samotnýho konce.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Tenhle seriál je moje srdcovka. Chytlo mě to na začátku a drželo mě to. Zamiloval jsem se, toužil jsem pracovat v nemocnici Sacred heart po boku J.D.ho a Turka, a když to všechno skončilo, cítil jsem se prázdný. Ten seriál byl moje závislost a když skončil a já věděl že nebude nikdy pokračovat (Interns mě nezajímaj), měl jsem pocit jakoby skončila nějaká etapa mýho života. Jako kdyby vám umřel někdo koho vídáte každej den. Prostě tenhle seriál byl můj lék na deprese, pobavil mě když jsem se nudil. Pro mě seriál s velkým S a tyčící se na prvním místě.