Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (7)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tento seriál je nepřekonatelný. Obávám se, že něco takového neuvidíme spoustu let. Někdy G. G. Martina nenávidím, ale v jistých chvílích ho i obdivuji. "Winter is coming", :D

Arrow

Arrow (2012)

Dobrý a neotřelý příběh, sexy hlavní herec, akční scény a někdy i trocha romantiky. Co více bych si mohla přát? Oliver Queen je podle mého vkusu až moc namyšlený, ale každý je nějaký. Uvidím, jakým směrem se seriál bude ubírat a dám mu ještě šanci změnit můj názor.

Cizinka

Cizinka (2014)

Nemohu uvěřit, že jsem se dočkala seriálového zpracování mé oblíbené série knih od Diany Gabaldon. Hlavní hrdinku jsem si představovala spíš jako mladou a drobnou ženu, ale pomalu si začínám na Caitrionu Balfe zvykat. Musím uznat, že hraje skvěle a role Claire jí sedne. Taky jsem se modlila, aby Jamieho hrál někdo, kdo je alespoň trochu hezký a moje přání se více než vyplnilo. Sama Heughana vidím na obrazovce taky poprvé, ale zklamaná rozhodně nejsem. Na nespoutaného mladého Skota se hodí víc než dost a mezi ním a Caitrionou to pěkně jiskří. Režiséři odvedli pěknou práci a díkybohu se drží knihy. Doufám, že si seriál povede pořád takhle dobře.

Přátelé

Přátelé (1994)

Tohle je prostě jeden z nejlepších seriálů. Po celou dobu se vždycky směju a nikdy mě neomrzí kouknout se na něj znovu. Joey vždycky válí svýma hláškama, Chandler je prostě...Chandler :-), Monika je bláznivá a líbí se mi její posedlost plánováním, Phoebe je mírně řečeno pomatená, Ross trochu divný a Rachel je taky bezva.