Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Vůbec nevím co si o tom myslet, pro mě to byl dobrý film, protože tam byly dobré efekty, viděl jsem místa z hry ve pěkném filmovém zpracování, hlavní postavy, hrané dobrými herci atd. atd. Hodně se mi líbilo, že přidali k magii i slova, což ve hře není. Ale byl to i vcelku špatný film, hlavně kvůli neschodám s příběhem Warcraft universa, ale to se dalo vydržet. Nakonec to byl, ale pěkný a povedený film, určitě doporučuji na to zajít. Doufám, že na pokračování nebudeme čekat tak dlouho jako na tento film.

plakát

Ant-Man (2015) 

Ze začátku nic moc, ale od půlky filmu se to jakšt takš rozjede. Pokusy o humor tam jsou, ale někdy nevydařené. Podle mě je nejvtipnější ta trojice spolubydlících Ant Mana, ale oni jsou zase stvárněním takového toho humoru, který někomu připadá, jako že nemá vůbec žádný smysl. Mravenčí scény jsou velice povodené a asi mě z toho filmu bavili nejvíce. Nakonec se z toho vyklubal slušný film, ale tu finální bitvu mohli převést do trochu většího prostoru, než do jednoho pokoje.

plakát

Mimoni (2015) 

Mimoni si zaslouží svůj film, ale musíte ho umět udělat, což se tady nepovedlo. Celý film, pak musí zachraňovat vtipné pasáže/grotesky, kdy mimoni mluví tou svou hatmatílkou, nebo, ze začátku, když "zabíjejí" svého pána. Příběhově je to spíše pro ty nejmenší, ale některým se to může líbit taky. Mě samotnému se příběh líbil, je mi tam nějak nesedla ta cáklá ženská, chtělo by to lepšího padoucha. Myšlenka Mimoňů je pěkná, ale musíte k nim ještě domyslet lepší příběh. Na Já padouch to totálně nemá.

plakát

Jurský svět (2015) 

Vidět své oblíbené dinoše opět na plátně a navíc se Starlordem bylo vážně hodně dobré. I když jeho "partnerka" stála za houby a ta její scéna s T-Rexem byla, no prostě divná. Vše se odehrává na našem známem ostrově Isla Nublar, z jehož minulosti se už doufám všichni dost poučili. Nostalgické vzpomínání na první díl bylo vážně pěkné a díky tomu se mi film líbil ještě víc. Zápletka byla promyšlena hodně dobře, i když místy to připomínalo zápletku prvního dílu. Film se dal místy dobře předvídat, ale to tomu na kvalitě neubralo. Podle mě úplně nejelpší byli asi ti Raptoři, když umírali bylo to mnohem smutnější, než smrti všech lidí na ostrově. No, ale vše musí stejně zachraňovat naše obří rybička Mosasaurus, protože T-Rex na to už asi nemá.

plakát

Sedmý syn (2014) 

Za Tuska, Jeffa Bridgese a menší roli Kita Haringtona (Jon Snow) dávám 2/5

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Dlouho jsem se přemlouval k tomu, abych si tento film pustil a musím říct, že nevím proč jsem tak dlouho váhal. Pořád je to lepší než Divergence a trošku lepší než Hunger Games. Jediné co bych tomu vytkl je vkládání všech nadějí do Thomase. Hocha, který se v labyrintu objevil teprve před třemi dny a už dokázal zabít "Rmuta", vyburcovat vzpouru a proběhnou skoro celý labyrint, to mi příjde dost přehnané. I přes tohle se již těším na další díl.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Film vás okažitě vtrhne do příběhu a nenechá vás ani rozkoukat. Jedna akční scéna za druhou na vás chrlí tuny výbuchů, výstřelů a kaskadérských kousků, sem tam je tam přidán i humor...Člověk se po chvíli přestane divit proč Max vůbec nic neříká. Magor Nux, ze kterého se vyklubal správňák, Max, který přežije úplně všechno, zatímco ostatní tam padají jako mouchy, Furiosa, která je asi nejrozumější z těch všech a navíc skvělá řidička a sexy kočičky, které jsou pronásledovány jejich "manželem", samotným Králem Úchylů.... To je celá naše sestava. Tento film má tak originální styl a rychlý spád, že se nedivím proč má tak dobré hodnocení, prostě to není mainstream. No a ten týpek s tou kytarou....ten byl prostě nejlepší. Zřím vás.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Prostě a jednoduše, super, super, super, super a ještě jednou super seriál.

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

Na doporučení kámoše jsem se na tento serál začal koukat a přerostlo to až v fanatické požírání jednoho dílu za druhým. Jako u SG-1 jsou tu sympatické postavy, keré hrají sympatičtí herci. Oblíbil jsem si snad všechny z expedice atlantida. Obvzláště Rodneyho, Ronona, Zelenku, Shepparda, Teylu, to bych tady vyjmenovával ještě dlouho, ale prostě jsem si oblíbil ten hlavní tým. Apeluji na Davida Nykla, který skvěle zahrál Radka Zelenku, který nám někdy ukazuje tipické české nadávky. Věnoval jsem tomu hodiny času, ztotožnil jsem se s některými postavami, ale najednou puf a byl konec. Nemám rád když nějaké dobré věci končí. Pořád si musím zpívat tu písničku od Johnnyho Cashe z dílu "Vegas". No možná se někdy na tento skvělý seriál kouknu znova, ale už to nebude jako poprvé. :(

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Hodně s mi to líbilo, ale čekal sem, že ti dinosauři se tam oběvěl hned a ne až jako poslední vyburcování k boji. A navíc nám mechanický T- Rex chrlí oheň, sakra WTF. Jinak strhující akce s dobrými filmovými efekty, se střídali s dramatickými pasážemi, takže to bylo celkem vyrovnané. Až na jednu nepříjemnost, ale ta nebyla ve filmu, seděla totiž vedle mě. Bylo to malé dítě, které pořád říkalo „Hele optimuš,” ale já to chápu pro takového prcka to musela být zábava, že na to nikdy nezapomene. Film byl i na mne moc dlouhý, takže jsem uvítal když byla 15 minutová přestávka. Ale na obhajobu filmu musím říct že jsem se nenudil. Mark Walberg svou roli zvládl dost dobře a přišel mi simpatický, prostě herec, se kterým jsem si sedl. Našeho záporáka Megatrona vystřídal Lockdown. Všechny nové autoboty jsem si oblíbíl, ale pořád se mi nelíbí že je mění, až na Bumblebeeho, Optimuse a teď na začátku i Ratcheta, ale co se s ním stalo všichni víme. Hlavně jsem si oblíbil, samozřejmě Optima a Bumblebeeho, Hounda a Crosshaira. Znovu zrozený Megatron totálně vybízí k dalšímu dílu, ale všichni víme, že další díl určitě bude, Transformers prostě neomezí, snad až za hodně dlouho.Prostě a jednoduše bavil jsem se, ale na první díl to nemá.