Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Humr (2015) 

Tak to byl řádnej mindfuck. Tenhle film už nechci nikdy vidět a přesto... přesto nemůžu hodnotit jinak. Opravdu brilantní. A odporné.

plakát

Pod černou vlajkou (2014) (seriál) 

1. série čistej průměr s několika skvělými momenty. 2. série je neskutečnej nářez, zvyšuji na plné hodnocení!

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

1 až 8 série 80% 9 série 80% 10 série 85% 11 série 100% 12 série 70% Finále s piánem bylo trapné a přes čáru ale jinak jsem vcelku spokojen.

plakát

Kon-Tiki (2012) 

nádherná hudba

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tak a je tu konec himym... po dlouhých 9 letech jsme se všichni dočkali a za sebe můžu říct, že tvůrcům odpouštím i ty slabší díly a nelogičnosti, kterých tam je spousta. Já si nemůžu pomoct, ale tohle byl pro mě opravdu vynikající seriál a ten konec... ten konec i když je hořkosladkej, tak mě naprosto dostal. Chtěl bych poděkovat i za opravdu skvělé titulky od jingspiral a pevně věřím, že se v budoucnu znovu objeví seriál, který mě vtáhne a nepustí :) od HIMYD to zatím nečekám, tak uvidíme :)

plakát

Defiance (2013) (seriál) 

Po 6 dílech končím se sledování. Pilot začal slibně ale jako u většiny seriálů kvalita pak už jen klesá a klesá až na dno.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Ano! tohle je přesně jeden z těch mála filmů, na který po skončení nemůžu přestat myslet a v tomhle případě se ještě připitoměle usmívám :) Pro mě nejlepší romance a nejlepší film roku 2012.