Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Nechci tento film hodnotit jako nadprůměrný.Myslím, že má především pobavit.Tudíž tu soudit jeho intelektuální hloubku je zbytečné ..Každý máme jiný vkus, ale kritizovat něčí práci , psát že je to s*ačka atp..Nikdo z nás filmy netočí, nepíše scénáře a už vůbec není u toho, když se celý film dává dohromady..Starostí jsou okolo toho mraky , a když si potom pan Troška přečte vaše komentáře, musí mu být mizerně..Film měl především pobavit, a pokud se to aspon u části lidí povedlo, pak film účel splnil.Myslete si že jsem pitomá,já jenom tvrdím, že takhle urážet něčí práci je doslova hnus..

plakát

Bastardi 3 (2012) 

Nechápu vaši kritiku! Jak můžete film který je vlastně psaný životem nazvat odpadem??Narozdíl od spousty vymyšlených filmů je tenhle skutečný, stalo se to a pořád děje! Já jsem ho viděla a u některých scén se mi dělalo špatně ,ale oceňuji odvahu to vůbec točit! Asi je pro ty vás kteří film odsuzují těžké si přiznal že tohle je realita a né žádný blbý vymyšlený scénář a proto ho hodnotíte odpadem! Potom teda nechápu, proč jste chodili do kina když se vám ani předchozí díly nelíbili ..Ze zvědavosti? Pitomost ! ;) Nikdo vás nenutí aby jste dávali vysoká hodnocení ale asi by jste se měli zamyslet nad tím jak vnímáte realitu a jak vymyšlenost..Většina z vás si říká dospělí ale tady prokazujete chování malých dětí !!

plakát

Pach krve (2003) 

Tenhle horůrek mě nijak zvlášť nezaujal.Příjde mi docela nudný!Podle názvu máte pocit že jde o nějaký krvák ale už po pár scénách zjišťujete že tomu tak není.Film není špatný ale určitě se v tomhle žánru najde i plno lepších!

plakát

Bestie Karla (2006) 

O tomhle případu jsem četla asi před dvěma lety v nějakém časopise a zůstával mi nad tím rozum stát!.. Hrozně mě lákalo se na film podívat a tak jsem si ho stáhla.Po té co jsem film dokoukala jsem si na internetu přečetla ještě nějaké články o celé této kauze a docela nemile mě překvapilo to, že zatímco ve filmu byla Karla vykreslována jako oběť, ve skutečnosti tomu tak ale nebylo!! To filmu ubírá jednu hvězdičku.Ale myslím si že je velý film moc drsný, už bych se na něj nepodívala.Ale skvělé herecké výkony, točeno podle pravdy, dávám 4 ;)

plakát

Je to i můj život (2009) 

Nevím co napsat! Ke konci filmu mi už tekly slzy! Já sama jsem bohužel tuhle nemoc měla takže vím jak hlavní hrdince bylo !Film je sice velice smutný a dojemný ale bohužel reálný! Nicka Cassavetese chválím, film je vynikající ;)

plakát

Nekonečný příběh (2001) (seriál) 

Na tenhle seriál jsem koukala když jsem byla malá takže říct o něm že je to blbost nemůžu, protože to blbost není ! Pro děti je to dobré, takže dávám 4

plakát

Úsměv Mony Lisy (2003) 

Když jsem o tomhle filmu slyšela poprvé, říkala jsem si, že to bude nějaká romantická blbost a nechala to být.Ale asi po 3-4 letech jsem tenhle film zkoukla a zalíbil se mi :) Od té doby jsme ho viděla asi 4krát a zjistila jsem že je prostě dobrý;) Dávám 5

plakát

Já jsem ty (2009) 

Já osobně tenhle film miluju! Má to pěkný příběh a také dobré herce.Ruth Bradley zahrála Caroline perfektně, potkat ji někde, vážně věřím tomu že je to zakomplexovaná psychopatka!! Nikdy se film asi nedostane na předné příčky ale podle mého je prostě skvělý

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Popravdě, šla jsem na tenhle film s tím že u něj nejspíš usnu.Předchozí díly mě nijak zvlášť nechytly a tak jsem to od posledního dílu už neočekávala.Skutečně jsem u první asi hodiny usínala ale zhruba v polovině se film rozjel a já musím říct že to bylo pěkné .)

plakát

Méďa (2012) 

Výborná komedie! Tahle komedie má velkou šanci stát se hitem léta.Skvělé herecké obsazení a zábavné hlášky.Vřele doporučuji ;)