Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Slabé dialogy, nedotažené scény... z nostalgie 3 hvězdy, i když by si to zasloužilo méně.

plakát

Stážista (2015) 

Moc laskavý film s nejhezčí herečkou Hollywoodu.

plakát

Volha (2023) (seriál) 

Bavilo mě to. Palec nahoru za dobré hlášky, za herecké výkony a za to, že tvůrci trefili duch doby.  Chlastalo se, píchalo se a ze sekretářek se dělaly ředitelky ... stejně jako dnes:).

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Silný zážitek, realita bez příkras. V seriálu je navíc mnoho podnětů k zamyšlení, které neztrácí na aktuálnosti.  "Každou lží si děláme u pravdy dluh. Dříve nebo později musí být dluh splacen." Jj, lež je pouze odmítání reality,... ale pravda tím nezmizí, stále existuje, i když se někomu nehodí.

plakát

Lovci hlav (2011) 

Z počátku jsem si neuměl představit, že někdo tak nesympatický bude hrát hlavního hrdinu, kterému bych měl "fandit". Děj nabírá rychle na obrátkách a najednou člověk hlavnímu hrdinovi opravdu fandí. Klobouk dolů do Skandinávie.

plakát

Božena (2021) (seriál) 

Pozoruhodný počin, atmosféra mi přišla spíše neveselá. Božena byla vykreslena jako bohém...jako kámoška a holka do party byla super, jako manželka to úplně výhra nebyla, což na nervy manžela nemělo úplně blahodárný vliv.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Tak realistické, až se mi na to moc dobře nekoukalo.

plakát

Hypnotizér (2012) 

Nepodařilo se naplnit potenciál knihy a převést dobrý námět na filmové plátno. Příběh je silný, slušně se povedlo i herecké obsazení, ale filmu chybí atmosféra. Ačkoliv film trvá téměř 2 hodiny, je vše tak nějak povrchní. Režie a produkce pokulhávají...

plakát

Blízká setkání třetího druhu (1977) 

Měl jsem dojem, že více než sci-fi je to drama o posedlosti jednotlivce a následném rozpadu osobnosti. Některé scény mě ale dostaly... třeba závěr a pak ta, kde hlavní hrdina začne do baráku házet veškeré svinstvo z venku.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Na vlně popularity prvního filmu vzešel naprosto zbytečný film dělaný nejspíše jen pro zisk. Vata, neoriginalita, nuda, roztahanost, pomalý rozjezd.